- عضویت
- 2015/09/05
- ارسالی ها
- 9,323
- امتیاز واکنش
- 41,933
- امتیاز
- 1,139
میگوی سالم رنگی روشن و شفاف دارد، بوی زهم نمیدهد و بافت آن محکم است.
پوست میگوی دریایی صورتی رنگ است اما میگوی پرورشی چون گونهای متفاوت دارد به رنگ سفید یا با پوسته سبز زیتونی دیده میشود. در میگوی فاسد، پوسته رنگ طبیعی خود را از دست داده و اکثرا به رنگ سفید و گاهی اوقات کدر میشود.
در میگوی سالم پوست سفت و سخت و سر محکم به بدن چسبیده و رنگ آن نیز تغییر نکرده است. بافت گوشت، حالت طبیعی داشته و پوسته و گوشت در هنگام طبخ به رنگ نارنجی متمایل به قرمز در میآید. در میگوی فاسد در ناحیه سر تغییر رنگ ایجاد شده و سر در حال جدا شدن از بدن است. پوسته روی بدن نرم میشود و به راحتی از گوشت جدا میشود.
اگر از بوی غذاهای دریایی خوشتان نمیآید، میگو را با پیاز فراوان و زعفران بپزید تا بوی آن کم شود.
میگو طبعی گرم دارد و اگر آن را با سبزی پلو بخورید، اصلاح میشود.
میگو سه مرحله پخت دارد. بعد از یک تا دو دقیقه حرارت دیدن ترد میشود. بیش از این حرارت دادن به میگو آن را سفت میکند اما در صورت پختن به مدت نیم ساعت (همراه با کمی آب و روغن) میگو نرم و لطیف میشود.
پوست میگوی دریایی صورتی رنگ است اما میگوی پرورشی چون گونهای متفاوت دارد به رنگ سفید یا با پوسته سبز زیتونی دیده میشود. در میگوی فاسد، پوسته رنگ طبیعی خود را از دست داده و اکثرا به رنگ سفید و گاهی اوقات کدر میشود.
در میگوی سالم پوست سفت و سخت و سر محکم به بدن چسبیده و رنگ آن نیز تغییر نکرده است. بافت گوشت، حالت طبیعی داشته و پوسته و گوشت در هنگام طبخ به رنگ نارنجی متمایل به قرمز در میآید. در میگوی فاسد در ناحیه سر تغییر رنگ ایجاد شده و سر در حال جدا شدن از بدن است. پوسته روی بدن نرم میشود و به راحتی از گوشت جدا میشود.
اگر از بوی غذاهای دریایی خوشتان نمیآید، میگو را با پیاز فراوان و زعفران بپزید تا بوی آن کم شود.
میگو طبعی گرم دارد و اگر آن را با سبزی پلو بخورید، اصلاح میشود.
میگو سه مرحله پخت دارد. بعد از یک تا دو دقیقه حرارت دیدن ترد میشود. بیش از این حرارت دادن به میگو آن را سفت میکند اما در صورت پختن به مدت نیم ساعت (همراه با کمی آب و روغن) میگو نرم و لطیف میشود.