ویتامین آ

آدم برفی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/11/28
ارسالی ها
4,013
امتیاز واکنش
9,544
امتیاز
746
ویتامین آ از نوع ویتامین‌های محلول در چربی است.ویتامین‌های آ یا رتینول برای بهبود بینایی افراد در نور کم مثل شب و حفظ سلامتی سطح چشم، دفاع از بدن و سلامتی پوست است.


ویتامین آ
177px-All-trans-Retinol2.svg.png

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 
  • پیشنهادات
  • آدم برفی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/11/28
    ارسالی ها
    4,013
    امتیاز واکنش
    9,544
    امتیاز
    746
    بر اثر کمبود این ویتامین فرد دچار ضخامت و خشک شدنقرنیه چشم می‌شود که به این بیماریگزروفتالمی(xerophthalmia) می‌گویند. اگر کمبود خیلی شدید شود فرد نابینا خواهد شد؛ ولی کمبود آن فرد را دچار شب کوری می‌کند.

    ویتامین آ نقشی حیاتی در فعالیت سالم قلب و عروق بدن داشته و در تنظیم سالم فشار خون لازم است.

    ویتامین آ در زخم‌های پوست، جوش‌ها و سایر عوارض پوستی چون دارویی، اثری درمانی داشته و کمبود آن موجب دیر درمان شدن زخم می‌شود.

    ویتامین آ برای فعالیت مویرگ‌ها و حفظ جدار آنها لازم بوده و در عوارض قلبی عروقی یا خونریزی‌های مغزی کمبود این ویتامین دیده می‌شود.

    ویتامین آ در عوارض و صداهای گوش در دوران سالمندی موجب درمان و رفع آن عوارض شده و مصرف آن از به وجود آمدن این عوارض و صداهای مختلف در گوش جلوگیری می‌نماید.

    ویتامین آ در جلوگیری از پیری زودرس و نگهداریسلول‌های بدن و شادابی آنها تأثیر شایسته‌ای دارد و امروز در درمان‌های ژرونتولژی و جلوگیری از نابودی و مرگ اعضای بدن از ویتامین «آ» استفاده درمانی می‌شود.

    ویتامین آ در بیماری‌های دستگاه تنفسی و سلول‌هایمخاطی آن نقش درمانی داشته و کمبود آن موجب عوارض و آتروفی بافت‌های مخاطی بینی می‌گردد.

    ویتامین آ در دوران بیماری‌ها و عفونت‌های مختلف در بدن مقاومت بدن را زیاد و عوامل ضد بیماری و میکروب را تقویت می‌نماید و موجب رفع بیماری شده و به سلامت بدن کمک می‌نماید.

    ویتامین آ در رشد و نمو تأثیر دارد و برای کودکان جزو ضروریات حیاتی می‌باشد که رشد و نمو آن به نحو شایسته‌ای انجام پذیرد و موجب فعالیت و نشاط آنان می‌گردد.

    ویتامین آ در زگیل یا دانه‌های پوستی موجب درمان شدن بوده و به نظر می‌رسد کمبود این ویتامین موجب بروز این دانه‌ها و یا زگیل می‌شود.

    مصرف بیش از حد این ویتامین موجب مسمومیت می‌شود.
     

    آدم برفی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/11/28
    ارسالی ها
    4,013
    امتیاز واکنش
    9,544
    امتیاز
    746
    روغن جگر ماهی، هویج (در هویج ماده‌ای به نام کاروتن وجود دارد که بدن آن را تبدیل به ویتامین آ می‌کند).

    جگر گوساله، جگر مرغ، جگر گاو، پنیر، زرده تخم مرغ، کرهتازه، قلوه

    و در سبزیجات بیش از همه «جعفری، کدو، اسفناج، کاهو،شاهی»

    و در میوه‌جات بیش از همه «خربزه، گیلاس، موز، خرما،هلو، پرتقال» بیشتر از سایر مواد غذایی دارای ویتامین آ می‌باشد.

    فهرست مواد غذایی بر پایه اندازه ویتامین آویرایش
    نام ماده غذایی[۱] میکروگرم (µg) در ۱۰۰ گرم
    فلفل تند پاسیلای خشک ۱۷۸۸
    هویج خام ۸۳۵
    زردآلو آب گرفته شده (کم رطوبت) و نپخته ۶۳۳
    کدو تنبل باترنات پخته یا تنوری بدون نمک ۵۵۸
    شلغم تنوری، آب‌پز یا فریزری بدون نمک یا با نمک ۵۳۸
    کلم کالی خام ۵۰۰
    اسفناج خام ۴۶۹
    مرزنگوش خشک ۴۰۳
    شوید تازه ۳۸۶
    زرده تخم مرغ خام یا فریزری ۳۱۶
    چغندر (لبو) خام ۳۱۶
    برگ بو ۳۰۹
     

    آدم برفی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/11/28
    ارسالی ها
    4,013
    امتیاز واکنش
    9,544
    امتیاز
    746
    کودکان، چهار صد تا ششصد میکروگرم در روز

    خانم‌ها، هشتصد میکروگرم در روز

    مادران شیرده، هزار و سیصد میکروگرم در روز

    آقایان، نهصد میکروگرم در روز[
     

    برخی موضوعات مشابه

    تاپیک قبلی
    تاپیک بعدی
    بالا