پوست تخم مرغ و پوکی استخوان

« «N¡lOo£aR» »

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/11/09
ارسالی ها
2,852
امتیاز واکنش
17,503
امتیاز
746
محل سکونت
گیلان
اگر میخواهید هرگز به پوکی استخوان مبتلا نشوید .
پوست تخم مرغ بخورید ! درست شنیدید❗️

محققان پوست تخـــــم مـــرغ را نامزد
عنوان « بهترین منبع برای تامین کلسیم بدن » میدانند

شاید با دیدن عنوان این مطلب تعجب کرده باشید ولی قصد داریم اسراری رو از خاصیتهای پوسته تخم مرغ خام برای شما بازگو کنیم. حتما شما از خاصیتهای تخم مرغ اطلاع دارید ، یک ماده غذایی که بسیاری از نیازهای روزانه ی بدن رو برطرف خواهد کرد، ولی جالبه بدونید این خاصیتها فقط متعلق به سفیده و زرده ی تخم مرغ نمیشوند و پوسته تخم مرغ هم خواص چشمگیری در درمان بیماریها دارد

پوسته تخم مرغ یکی از موادی است که به سادگی میتونه “مواد معدنی”‌ مورد نیاز بدن رو پوشش بده ، 90% پوسته از کلسیم ، 6% منیزیوم ، 1% فسفر،سدیم و پتاسیم و همچنین مقادیری از روی (زینک) ، آهن ، سیلیس ، مولیبدن و … تشکیل شده است. در واقع پوسته تخم مرغ منبع بسیار خوبی برای کلسیم ، منیزیوم و پتاسیم و فسفر هست و تنها نکته ی منفی اون این هست که مقدار سدیم اون کمی زیاد هست.

از اونجایی که ساختار اون مانند ساختار استخوانهای بدن و دندانهاست ، برای بدن به سادگی قابل جذب هست.شما میتونید با مصرف مقدار کمی از معجون پوسته تخم مرغ بصورت روزانه خودتون رو در برابر، رفع پوکی استخوان و برای درمان، بیماریهای مفصلی و بیماریهای کمبود مواد معدنی تا حد بسیار چشمگیری ایمن کنید.

حالا که خاصیت این ماده رو دونستیم! سوال اینجاست که چطور پوسته تخم مرغ را بخوریم؟!احتمالا عکس العمل شما این هست که “وای چطور دلت میاد!!”‌ ، خوب ما روشی رو میگیم که به سادگی و بدون اینکه احساس کنید از خواص این ماده ی ارزشمند بهره مند بشید.

طرز تهیه : پوسته تخم مرغ رو خوب شستید در آب جوش ده دقیقه بجوشانید تا باکتری های ان از بین برود سپس درون فر (و یا مایکروفر) قرار بدید تا پوسته کاملا خشک و شکننده بشه (10 دقیقه) و بهتر اینه که از اجاق فر استفاده کنید تا پوسته رو کاملا خشک کنه. سپس پوسته ی حرارت دیده رو اونقدر بکوبید تا به اندازه ی ذرات ریز ( در اندازه ی نمک) تبدیل بشه میتونید از آسیاب برقی هم استفاده کنید تا به صورت پودر استفاده کنید.به همین سادگی (توضیحات بیشتر در فیلم زیر)]

راز سلامتی با گیاهان شفا بخش: پوست تخم مرغ که حاوی کلسیم فراوانی می باشد.آن را داخل ظروف ادویه قرار دهید و همان گونه که مثلاً از زردچوبه استفاده می شود در هر بار که غذا درست می کنید یک قاشق مرباخوری از آن را هم داخل قابلمه غذا بریزید تا همه اعضای خانواده دارای استخوان های محکم باشند و به پوکی استخوان مبتلا نشوند.و یا میتوانید یک نمکدان رو برای پوسته تخم مرغ کوبیده شده قرار بدید و به صورت روزانه ، مقدار کمی رو مثل نمک بر روی غذا بریزید.( حدود یک دوم تا یک چهارم قاشق چای خوری ، برحسب رژیم غذایی ای که دارید و میزان کالری که در روز دریافت میکنید).،با این روش هم از تمام خواص پوسته تخم مرغ استفاده کردید و هم اینکه مزه ی اون رو احساس نخواهید کرد و مواد معدنی بدن خودتون رو تامین کرده اید،فقط زیاده رویی در مصرف نکنید..
 
بالا