![Createtumbnail.aspx](https://www.mrtaster.com/Createtumbnail.aspx?Image=/uploads/recipe/PolentaRoasted.jpg&size=600)
مواد لازم برای تهیه پولنتای پنیری
آب 4 پیمانه
نمک 1 و 1/4 قاشق چایخوری
آرد ذرت زرد 1 پیمانه
کره 2 قاشق غذاخوری
پنیر خامهای 1/4 پیمانه
پولنتا یک غذای رایج ایتالیایی است که از حل کردن و پختن آرد ذرت در آب و غلیظ شدن آن تهیه میشود. معمولاً به ازای هر پیمانه آرد ذرت، ۴ پیمانه آب استفاده میشود. گاه به جای آب از شیر، آب گوشت یا مرغ یا ترکیبی از آنها هم استفاده میشود که به پولنتا طعم بیشتری میدهد. استفاده از پنیر در پولنتا اختیاری است اما نسبتاً رواج دارد و باعث میشود غذا بافت نرمتر و خوشمزهتری پیدا کنید. به جای پنیر خامهای میتوانید از ۱/۳ پیمانه پنیر پارمزان هم استفاده کنید. نوع پنیر بستگی به سلیقه شما دارد. پس پنیری را انتخاب کنید که طعم آن را بیشتر میپسندید. پولنتای پنیری علاوه بر ایتالیا در کشورهای آمریکای لاتین مثل برزیل و آرژانتین هم رواج دارد. این غذا را با انواع سس گوشت، سس قارچ و خوراک راگو سرو میکنند. به طور کلی هر سسی که با پاستا سرو شود، همراه پولنتا هم میتواند سرو شود.