چرا باید از «شکلات تلخ» بیشتری در رژیم خود استفاده کنیم؟

  • شروع کننده موضوع CAPRICORN
  • بازدیدها 232
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

CAPRICORN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/11/24
ارسالی ها
12,639
امتیاز واکنش
28,246
امتیاز
1,051
محل سکونت
بندر انزلی
f-Go-Choco-li-cious-700x361.jpg


شکلات جز آن دسته از موادی است که به وفور در انواع مختلف غذاها مصرف میشود و ترکیب آن با سایر مواد خوراکی، دسرهای لذیذی را بوجود می آورد. علاوه براین، امروزه از شکلات به عنوان یک عامل مؤثر در زمینه سلامتی و تندرستی نیز یاد میشود.

تحقیقات نشان داده است که میتوان انواع مختلف شکلات های کاکائویی را در رژیمهای غذایی گنجاند. ما در این مقاله سعی میکنیم دلایل افزایش میزان مصرف شکلات را تا حد امکان شرح دهیم.

همانطور که میدانید کاکائو حاصل آسیاب دانه های گیاه کاکائو است. کاکائو حاوی آنتی اکسیدانی به نام «فلاونول» است؛ ماده ای بسیار مهم که حضورش در رژیم های غذایی ضروری میباشد. البته این ماده در سایر مواد غذایی ازجمله سبزیجات نیز یافت میشود.

این آنزیم باعث تغییر رنگ درخوراکی ها شده و همانند سایر آنتیاکسیدان ها از بین رفتن سلول های بدن جلوگیری میکند. ناگفته نماند که مقاومت بدن را نسبت به بیماری ها نیز افزایش میدهد. تحقیقات مختلف همچنین نشان داده است رژیمهایی که حاوی میزان زیادی از این ماده میباشند، تاثیر بسزایی در مقابله با سرطان ریه داشته بنابراین، کاکائو بدون شک یک ماده ضد سرطان است.

1-cacao.jpg


تأثیر کاکائو بر ذهن و جسم

آیا تا به حال دقت کرده اید وقتی دچار تنش روحی میشوید تمایل بیشتری به خوردن شکلات پیدا میکنید؟ شکلات حاوی ماده ای است که سبب افزایش روحیه شاد در ذهن میشود. به شما کمک میکند که شرایط متشنج را راحت تر پشت سر بگذارید. تحقیقات نشان داده است که مصرف شکلات، سلامت ذهنی وجسمی را بهبود میبخشد. علاوه بر تأثیر فوق، به کاهش فشار خون و نیز افزایش باکتری های مفید در بدن کمک میکند.

شکلات میتواند میزان جذب آهن دریافتی از مواد غذایی را افزایش دهد، پس بدون شک گزینه ی مناسبی برای افرادی است که از کمخونی شدید رنج بـرده و یا جذب آهن کمی دارند. علاوه براین، خود کاکائو دارای میزان زیادی آهن است که به اشتباه با میزان آهن موجود در اسفناج یکسان در نظرگرفته میشود؛ هرچند که برخلاف باور عمومی گیاه اسفناج آهن زیادی ندارد.

توجه داشته باشید که با مصرف شکلاتهایی که از درصد بالایی کاکائو ساخته شده اند می توانید بیشترین فایده را به بدن خود برسانید. غلظت بالای کاکائو تا ۶۰ درصد میتواند انتخاب خوبی باشد ولی درصدهای بیشتر هم امکان پذیر است. از آنجا که غلظت بیشتر، مزه ی تلخی را به همراه دارد، ممکن است زیاد موردپسند نباشد. با اینوجود افرادی زیادی به شکلات تلخ علاقه دارند.

بدیهی است که شکلات طرفدار بسیاری در جهان داشته و به همان میزان ترکیبات متنوع و مارک های گوناگونی نیز وجود دارد. پس به نوع شکلات انتخابی خود توجه کرده و از مصرف شکلاتهایی که درصد بالایی شکر و چربی دارند امتناع کنید و همیشه به میزان کالری دریافتی خود توجه داشته باشید.

گراف مدیا
 

برخی موضوعات مشابه

بالا