چگونه از خطر ابتلا به سرطان جلوگیری کنیم؟

ραяαѕтσσ

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/06/23
ارسالی ها
1,952
امتیاز واکنش
20,924
امتیاز
749
سن
22
محل سکونت
تهران
ابتلا به سرطان : یکی
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
ز بیماریهای مزمن و شایع در اکثر کشورها سرطان می باشد. اما می توان با شناخت عوامل زمینه ساز آن از بروز بسیاری از سرطان ها پیشگیری کرد.

در این مقاله با ما همراه باشید تا به معرفی برخی از عوامل زمینه ساز سرطان بپردازیم.

شیرین کننده های مصنوعی

علی رغم تمام مطالعات انجام شده مدرک علمی دقیقی در ارتباط با افزایش خطر ابتلا به سرطان در مورد مصرف شیرین کننده های مصنوعی موجود نمی باشد.

اما محققان گزارش کردند که ساخارین موجود در شکر سفید باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان در موش های صحرایی گردید.

اشعه X

حتی دوزهای کم اشعه X شانس ابتلا به سرطان را افزایش می دهند.

تلفن همراه

این وسیله که ما همواره آن را همراه خود داریم امواجی مشابه امواج مایکروویو ساطع می نماید.

اما هنوز به طور دقیق مشخص نشده است که آیا این امواج سرطان زا هستند یا خیر!!!!!

برای اطمینان بیشتر:

از یک هندزفری استفاده نمایید.
از آن برای چت های کوتاه مدت استفاده نمایید.
سوسیس و کالباس

فقط یک هات داگ در روز می تواند احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش دهد.

این مواد غذایی همه حاوی نگهدارنده های نیتریت هستند که باعث سرطان می شوند.

بطری های پلاستیکی

بطری های پلاستیکی حاوی ماده ای به نام بیسفنول ای (BPA) باشد.

این همام ماده ای است که به عنوان نگهدارنده در مواد غذایی و نوشیدنی ها به کار می رود.

BPA یک استروژن صنعتی است و می تواند در ساختار هورمونی اختلال ایجاد نماید به ویژه در زنان حامله و حتی تا مدتی پس از به دنیا آمدن نوزادان.

بسیار از محققین عنوان کرده اند که تماس با مقدار کم BPA می تواند سبب افزایش ریسک ابتلا به سرطان سـ*ـینه ، سرطان پروستات، سقط جنین ، ناباروری ، بلوغ زودرس و سندرم های متابولیک نظیر دیابت نوع ۲ شود .

برای اطمینان بیشتر از مصرف و نگهداری غذا در این ظروف بپرهیزید. برای غذاهای داغ از ظروف شیشه ای و یا استیل استفاده نمایید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا