کباب لوله‌ای

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
1565275217057.png

دستور شماره یک
گوشت، بلغور ریز کوفته‌ای و گشنیز از مواد اصلی این غذای ترکی است.

مواد لازم برای پنج نفر:

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
بلغور ریز کوفته‌ای: ۱/۴ پیمانه
پیاز متوسط: دو عدد
سیر: دو حبه
گوجه‌فرنگی پوره شده: یک پیمانه
زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری
نعناع خشک: یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
گشنیز: پنج شاخه
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:

بلغور را در کاسه‌ای ریخته، روی آن ۱/۴ پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.
سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ‌کرده را به بلغور افزوده و کاملاً ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.
مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می‌کشیم، سپس به همان حالت گوشت‌ها را از سیخ‌ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزد.
کباب لوله‌ای

طرز تهیه سس:

یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.
رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس پوره گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و می‌گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.
گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی‌داریم.
برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب‌ها را روی سس می‌چینیم.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
2
بازدیدها
154
بالا