کدام مواد غذایی کپک زده سرطان زا هستند؟

  • شروع کننده موضوع !ANA!
  • بازدیدها 103
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

!ANA!

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/02
ارسالی ها
324
امتیاز واکنش
329
امتیاز
231
دکتر محسن زهرایی افزود: یکی از مهم‌ترین سموم قارچی آفلاتوکسین‌‌ها هستند که خاصیت سرطان‌زایی آنها به اثبات رسیده است.

وی اظهار کرد: همچنین مواد غذایی مختلف مانند شیر، کشمش، بادام‌زمینی، پسته، دانه‌‌های روغنی، حبوبات، برخی میوه‌‌های خشک شده، نان کپک‌زده و سوسیس، می‌توانند آلوده به سم آفلاتوکسین باشند.

زهرایی تصریح کرد: آفلاتوکسین در صورتی که شرایط نگهداری مواد غذایی (رطوبت و حرارت) نامناسب باشد، تولید شده و باعث آلودگی مواد غذایی می‌شود.

وی با بیان این‌که نان‌‌های کپک زده که به مصرف تغذیه دام می‌رسند، سرانجام وارد شیر گاو شده و مصرف شیر آلوده، سلامت انسان را به خطر می‌اندازد، گفت: مصرف مواد غذایی آلوده به آفلاتوکسین می‌تواند موجب بروز سرطان کبد شود.

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت افزود:اگر مواد غذایی، مخصوصا غذاهای پخته خوب نگهداری نشوند، می‌توانند موجب مسمومیت غذایی شوند و از علایم مسمومیت غذایی استفراغ و اسهال است.

منبع: جام جم آنلاین
 

برخی موضوعات مشابه

بالا