- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
حققان میگویند ترکیبی در کلم، کلم بروکلی، کلم بروکسل و گلکلم وجود دارد که میتواند از رشد و تکثیر سلولهای سرطانی پیشگیری کند. بر اساس تحقیقی که مشروح آن در BMC cancer منشتر شده است، محققان دانشگاه راکوتای جنوبی پس از تحقیق روی نوعی ترکیب موجود در کلمها به نام ایزوتیوسیاناتها که از تغییر آنزیماتیک ترکیب دیگری به نام گلوکوسینولارتا به دست میآید متوجه شدند هنگام خوردن کلم، گلوکوسینولارتا با آنزیم میروزیناس واکنش نشان داده و ترکیب ایزوتیوسینانتها را به وجود میآورد. سپس محققان این ترکیب را در مواجهه با سلولهای بنیادیسرطان مغز در انسان قرار دادند و متوجه مرگ ۷۵ درصد سلولهای سرطانی بعد از ۲۴ ساعت شدند. حتی حجم پایین این ترکیب نیز موثر بوده و جلوی رشد سلولهای سرطانی ریه را در موشها گرفت. محققان امیدوارند این کشف قدمی امیدوارکننده در درمان بیمارن مبتلا به سرطان باشد. با این حال تاکید میشود برای پیشگیری از ابتلا به سرطان در رژیم غذایی روزانه خود از کلم بهره ببرید.