گردو وکاهش خطر دیابت

  • شروع کننده موضوع FATEMEH_R
  • بازدیدها 192
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

FATEMEH_R

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
عضویت
2015/09/05
ارسالی ها
9,323
امتیاز واکنش
41,933
امتیاز
1,139
تاثیر گردو در کاهش خطر دیابت
@iBARTAR_DOCTOR
یک مطالعه جدید نشان می دهد خوردن یک مشت #گردو در هر روز ممکن است دستکم به برخی از کسانی که با خطر #دیابت روبرو هستند، کمک کند.

گزارش #رویترز به نقل از #پزشکان و #پژوهشگران در #دانشگاه ییل حاکی است وقتی کسانی که در مطالعه شرکت داده شدند ۵۶ گرم گردو، یا حدود ۱۴ عدد، به #غذای روزانه برای مدت شش ماه افزودند، بهبود در کار #رگ های #خونی و کاهش #کلسترول بد را ، که می تواند به #انعقاد خون و حملات #قلبی منجر شود، احساس کردند.

گردو، که در #اسیدهای_چرب و مواد دیگری مانند #فولیت و #ویتامین «ای» غنی است، حتی با وجودی که دارای #کالری بالا است، موجب افزایش #وزن نشد.

یکی از پژوهشگران گفت افزودن گردو به غذا کیفیت آن و #سلامت کلی #بدن، بویژه #کاردیو متابولیک، را بالا می برد و افراد می توانند مطمئن باشند #اضافه_وزن پیدا نخواهند کرد زیرا گردو خاصیت سیرکنندگی دارد و به نظر می رسد کالری های دیگر را کنار می زند و برای خودش جا باز می کند.

با این حال، در جریان مطالعه معلوم شد گردو در پائین آوردن #فشار_خون بالا و #قند خود ، دو عامل دیگر خطر ابتلا به #دیابت، موثر نیست.
در مطالعه، ۳۱ مرد و ۸۱ #زن، از ۲۵ تا ۷۵ سال شرکت داشتند
 

برخی موضوعات مشابه

بالا