خواص و مضرات گردو

  • شروع کننده موضوع Arusha
  • بازدیدها 907
  • پاسخ ها 12
  • تاریخ شروع

Arusha

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/06/29
ارسالی ها
1,830
امتیاز واکنش
37,206
امتیاز
816
محل سکونت
اصفهان
فواید پوست میوه و درخت گردو
علاوه برخواصی که مغز گردو دارد پوست درخت و پوست سبز گردو و همچنین برگ درخت گردو به صورت جوشانده خواص بسیاریدارند برگها و پوست آن بخصوص بخاطرماده تلخ وتانن آندرمداوای بیماری‌های پوستی مفید واقع می‌شوند.

اگر پوست تاز گردو را به دندان و لثه بمالید لثه و دندان را تقویت می کند.

قسمت سبز و تازه میوه گردو را اگر با آب بجوشانید و موهای خود را با آن رنگ کنید رنگ قهوه ای به مو می دهد .

درمان کم خونی : جوشانده برگ یا پوست سبز گردو برابر تجویز فوق درمان کم خونی و ضعف است . ۲۰ تا ۳۰ گرم از پوست سبز گردو یا خشک آن را در یک لیتر آب به مدت یک ربع بجوشانید و صاف کنید و قبل از هر وعده غذا یک فنجان از آن را بنوشید .
 
  • پیشنهادات
  • Arusha

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/06/29
    ارسالی ها
    1,830
    امتیاز واکنش
    37,206
    امتیاز
    816
    محل سکونت
    اصفهان
    نکته:
    افراد می‌بایست در نگهداری و خرید این ماده غذایی نکات بهداشتی را رعایت کنند ، چرا که گردو منبع غذایی غنی از چربی بوده و چربی موجود در آن در صورت قرار گرفتن در معرض حرارت اکسیده شده و منجر به تغییر در ترکیبات و بروز طعم نامطبوع در آن می‌شود. مغز گردو را در ظرف سربسته در داخل فریزر نگاهدری کنید تا کهنه نشود .

    هشدارها و مضرات :
    • به هیچ وجه نباید در خوردن گردو افراط و از پنج عدد در روز بیشتر مصرف بشود زیرا برای سلامتی زیان آور است .
    • با وجود این که چربی‌های موجود در گردو جزو چربی‌های مفید محسوب می‌شوند اما در هر حال این ماده‌ی غذایی چرب است و باید در مصرف آن دچار افراط نشوید.
    • زیاده روی در مصرف گردو ، باعث ورم لوزه و زخم دهان می شود. مخصوصا گردو برای گرم مزاج ها خوب نیست و معمولا بهتر است اینگونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشویند و یا انار ترش و یا کمی سکنجبین یا سرکه بخورند.
    • کسانی‌که ناراحتی معده و کبد دارند نباید گردو بخورند .
    • کسانی که دچار حساسیت هستند گردو کمتر مصرف کنند.
    • خوابیدن در زیر درخت گردو به علت صدور فراوان گاز کربنیک در شب خطرناک است.
    • مغز گردو لطیف است و در اثر ماندن کهنه می شود و رنگ آن زرد یا قهو ه ای و طعمش تند می شود و باعث مسمومیت خواهد شد و نباید از آن استفاده شود .
     

    « «N¡lOo£aR» »

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/11/09
    ارسالی ها
    2,852
    امتیاز واکنش
    17,503
    امتیاز
    746
    محل سکونت
    گیلان
    430433791_144025.jpg
    #گردو با داشتن مقادیر بالایی از آنتی‌اکسیدان آرژینین، به کبد در دفع آمونیاک کمک می‌کند.
    این ماده مغذی حاوی حجم زیادی گلوتاتیون و اسیدهای چرب امگا3 است که در #پاکسازی_کبد نقش مؤثری دارند.
    کبد به عنوان بزرگ‌ترین عضو بدن از اهمیت بالایی برخوردار است و از این‌رو حفظ سلامت آن می‌تواند تاثیر به‌سزایی روی سلامت افراد داشته باشد.
    زندگی مدرن امروزی فشار زیادی به کبد وارد می‌کند.
    پرخوری و مصرف بیش از حد غذاهای فرآوری‌شده و قرار گرفتن در معرض آلاینده‌ها و انواع استرس‌ها، فعالیت کبد را تشدید می‌کند.
    وارد آمدن حجم بالای کار به کبد باعث می‌شود این عضو مهم بدن نتواند سموم و چربی‌ها را به درستی فرآوری کند.
    پزشکان معتقدند که با مصرف برخی مواد غذایی، می‌توان توانایی معمول کبد را تحـریـ*ک کرد تا مواد زائد سمی را از بدن و #کبد به طور طبیعی پاک کرد
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا