قارچ های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند و به همین دلیل میتوانند در کنار سبزیجات پرخاصیت، سبد غذایی خانوادهها شوند. قارچها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمیشود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. آسمونی در این مقاله خواص و مضرات قارچ ها به همراه انواع قارچ های خوراکی را برای شما عزیزان منتشر می کند.
انواع نژادهای قارچ خوراکی
انرژی : ۱۳ کالری
پروتئین: ۲ گرم
پتاسیم: ۳۲۰ میلی گرم
مس: ۱ میلی گرم
اسیدپنتوتنیک(B5) : ۲ میلی گرم
بیوتین(B7) : ۱۲ میکروگرم
اسیدفولیک(B9) : ۴۴ میکروگرم
آهن : ۱ میلی گرم
نیاسین(B3) : ۳ میلی گرم
فیبر : ۱ گرم
طبع قارچ گرم است.
قارچ، منبع خوب آهن
در هر ۱۰۰ گرم قارچ، حدود یک میلی گرم آهن وجود دارد.
برعکس خیلی از مواد غذایی گیاهی، قارچ دارای فیتات نیست. فیتات جذب آهن و بعضی مواد معدنی را در بدن کاهش می دهد. بنابراین آهن موجود در قارچ به سرعت جذب می شود.
- قارچ صدفی دینگری Pleurotus Sajor-Caju ( Fr ) Singer
- قارچ صدفی خرما Pleurotus Pulmonarius ( Fr ) Quelet
- قارچ صدفی صدف درخت Pleurotus Osteratus ( Jacquin Ex Fries ) Kummer
- قارچ صدفی طلایی Pleurotus Citrinopileatus Singer
- قارچ شاه صدف Pleurotus Eryngii ( De Can_dolle Ex Fries ) Quelet Sensulato
- قارچ صدفی آبالون Pleurotus Cystidiosus O.K Miller
- قارچ صدفی صورتی یا سالمون Pleurotus Djamor ( Fries ) Boedjin Sensylato
- قارچ صدفی ترخون Pleurotus Euosmus ( Barkley apud Hussey ) Saccardo
- قارچ خوراکی والاریلا Paddy Straw Mushroom
- قارچ خوراکی شی تاکه ( قارچ جنگل ) Lentinula Edodes ( Berkeley ) Pegler
- قارچ گوش چوب Auricularia Polytricha ( Montagne ) Saccardo
- قارچ کوپرینوس یا مرد پشمالو Coprinus Comatus ( Muller Fries ) S.F Gray
- قارچ خوراکی مرغ چوب یا رقـ*ـص پروانه ای Grifola Frondosa ( Dicks : Fr .) S.F Gray
انرژی : ۱۳ کالری
پروتئین: ۲ گرم
پتاسیم: ۳۲۰ میلی گرم
مس: ۱ میلی گرم
اسیدپنتوتنیک(B5) : ۲ میلی گرم
بیوتین(B7) : ۱۲ میکروگرم
اسیدفولیک(B9) : ۴۴ میکروگرم
آهن : ۱ میلی گرم
نیاسین(B3) : ۳ میلی گرم
فیبر : ۱ گرم
طبع قارچ گرم است.
قارچ، منبع خوب آهن
در هر ۱۰۰ گرم قارچ، حدود یک میلی گرم آهن وجود دارد.
برعکس خیلی از مواد غذایی گیاهی، قارچ دارای فیتات نیست. فیتات جذب آهن و بعضی مواد معدنی را در بدن کاهش می دهد. بنابراین آهن موجود در قارچ به سرعت جذب می شود.