- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
لوبیا سبز حاوی فیبر، ویتامین، مواد معدنی و مقدار کمی کربوهیدرات است. همچنین مقادیری پروتئین، و آهن نیز در لوبیا وجود دارد. لوبیا سبز همچنین حاوی مقدار زیادی آنتیاکسیدان و امگا۳ است و برای مشکلات قلبی عروقی مفید است. کاروتنوئید و فلاونوئید موجود در لوبیا سبز نیز خاصیت ضدالتهابی دارد. اما لوبیا سبز ۱۰ خاصیت ویژه دارد که ذکر میکنیم:
۱. ویتامین K
ویتامین K نقش برجستهای در انعقاد خون و ترمیم زخمها دارد. همچنین باعث استحکام استخوانها در سنین بالا میشود.
۲. ویتامین C
ویتامین C منبع بزرگی از آنتیاکسیدان است که باعث کاهش عملکرد رادیکالهای آزاد میشود. رادیکالهای آزاد میتوانند سلولها را سرطانی کنند بنابراین ما حتما نیاز به آنتیاکسیدان داریم.
۳. کمکالری
لوبیا سبز تازه، بسیار کمکالری است. بنابراین افرادی که نگران میزان کالری دریافتیشان هستند میتوانند هر مقدار که دوست دارند لوبیا سبز مصرف کنند. لوبیا سبز همچنین حاوی مقدار کمی سدیم، چربیهای اشباع شده و کلسترول است.
۴. فیبر رژیمی
لوبیا سبز، منبعی غنی از فیبر رژیمی است. به افرادی که از مشکلات گوارشی رنج میبرند، توصیه میشود فیبر بیشتری مصرف کنند. فیبر موجود در لوبیا سبز، درمان قطعی یبوست، هموروئیدو دایورتیکلوزیس است. فیبر بالای لوبیا سبز، به حفظ تعادل کلسترول و قند در بدن کمک میکند.
۵. فولات
لوبیا سبز، منبع خوبی از فولات است که برای تقسیم سلولی و تشکیل DNA ضروری است. مصرف غذاهای سرشار از فولات برای زنان در دوران پیش از بارداری و بارداری بسیار مفید است.
۶. ضد عفونیکننده
ویتامینهای زیادی از جمله نیاسین و تیامین که در لوبیا سبز وجود دارند، منابع خوبی از مواد مغذی هستند که از بروز عفونت در بدن پیشگیری میکنند.
۷. حفظ مایعات بدن
پتاسیم موجود در لوبیا سبز به تولید بهتر سلولها و حرکت بهتر مایعات در بدن کمک میکند.
۸. کنترل فشار خون
وجود پتاسیم در لوبیا سبز، به کنترل فشار خون و دیگر بیماریهای قلبی کمک میکند.
۹. ویتامین A
ویتامین Aموجود در لوبیا سبز به تولید آنتیاکسیدان و همچنین ترکیباتی که از فرآیند پیری جلوگیری میکنند، کمک میکند.
۱۰. منگنز
منگنز موجود در لوبیا سبز، به از بین بردن رادیکالهای آزاد با کمک آنتیاکسیدانها کمک میکند.
منبع:سلامتیسم
۱. ویتامین K
ویتامین K نقش برجستهای در انعقاد خون و ترمیم زخمها دارد. همچنین باعث استحکام استخوانها در سنین بالا میشود.
۲. ویتامین C
ویتامین C منبع بزرگی از آنتیاکسیدان است که باعث کاهش عملکرد رادیکالهای آزاد میشود. رادیکالهای آزاد میتوانند سلولها را سرطانی کنند بنابراین ما حتما نیاز به آنتیاکسیدان داریم.
۳. کمکالری
لوبیا سبز تازه، بسیار کمکالری است. بنابراین افرادی که نگران میزان کالری دریافتیشان هستند میتوانند هر مقدار که دوست دارند لوبیا سبز مصرف کنند. لوبیا سبز همچنین حاوی مقدار کمی سدیم، چربیهای اشباع شده و کلسترول است.
۴. فیبر رژیمی
لوبیا سبز، منبعی غنی از فیبر رژیمی است. به افرادی که از مشکلات گوارشی رنج میبرند، توصیه میشود فیبر بیشتری مصرف کنند. فیبر موجود در لوبیا سبز، درمان قطعی یبوست، هموروئیدو دایورتیکلوزیس است. فیبر بالای لوبیا سبز، به حفظ تعادل کلسترول و قند در بدن کمک میکند.
۵. فولات
لوبیا سبز، منبع خوبی از فولات است که برای تقسیم سلولی و تشکیل DNA ضروری است. مصرف غذاهای سرشار از فولات برای زنان در دوران پیش از بارداری و بارداری بسیار مفید است.
۶. ضد عفونیکننده
ویتامینهای زیادی از جمله نیاسین و تیامین که در لوبیا سبز وجود دارند، منابع خوبی از مواد مغذی هستند که از بروز عفونت در بدن پیشگیری میکنند.
۷. حفظ مایعات بدن
پتاسیم موجود در لوبیا سبز به تولید بهتر سلولها و حرکت بهتر مایعات در بدن کمک میکند.
۸. کنترل فشار خون
وجود پتاسیم در لوبیا سبز، به کنترل فشار خون و دیگر بیماریهای قلبی کمک میکند.
۹. ویتامین A
ویتامین Aموجود در لوبیا سبز به تولید آنتیاکسیدان و همچنین ترکیباتی که از فرآیند پیری جلوگیری میکنند، کمک میکند.
۱۰. منگنز
منگنز موجود در لوبیا سبز، به از بین بردن رادیکالهای آزاد با کمک آنتیاکسیدانها کمک میکند.
منبع:سلامتیسم