4 نیم چاشت پنیری که تا به حال نخورده اید!

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 160
  • پاسخ ها 3
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
جنگ جهانی بعدی، جنگ پنیر است! اشتباه نکنید. این را هیچ کارشناس علوم سیـاس*ـی یا تغذیه نگفته اما شواهد موجود اینطور می گوید که بین فرانسوی ها و ایتالیایی ها و دانمارکی ها دعوای پنیر از تجارت صرف به حیثیت تبدیل شده و هر کدام مدعی اولین، بهترین و جذاب ترین هستند.

حتی روایت غیرمستندی هست که فرانسوی ها وجود حدود 300 پنیر در کشورشان را نشانه بی بدیلی از دموکراسی می دانند. اینکه همه به پنیر احترام می گذارند! به هر حال، چند سالی هست که این تنوع پنیری راهش به سفره های ما باز شده و آشنایی با آنها لازم است.

548118_585.jpg


*نکته مهم: در هر یک از این نیم چاشت ها از یک نوع پنیر خاص استفاده شده که شاید کمتر اسم آنرا شنیده باشید. اما جای نگران وجود ندارد. تمامی پنیرهای مذکور را می توانید به راحتی از فروشگاه ها تهیه نمایید.

نیم چاشت شماره 1: توپ بلوچیز

بلوچیز جزو اولین پنیرهای فرنگی بود که راهش به سفره های ما باز شد. حالا چی شد که ما ایرانی ها با این ذائقه سختمان اولین پنیر فرنگی که گیرمان آمد، یک پنیر کپک زده بد بو بود، خدا می داند. بلوچیز یک پنیر فرانسوی اصیل است که به خاطر دانه های آبی داخل پنیر به آن پنیر رگه آبی هم می گویند.

548119_644.jpg


مواد لازم:


  • پنیر خامه ای: 200 گرم
  • بلو چیز: 150 گرم
  • خامه: 2 قاشق غذا خوری
  • گردو خرد: یک دوم پیمانه
  • جعفری یا نعنا: 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه: به مقدار دلخواه
  • بیسکویت شور: به مقدار لازم

548120_211.jpg


طرزتهیه:


بلوچیز را رنده کنید و با پنیر خامه ای، خامه، نصف گردو، نعنا و پیازچه مخلوط کنید. مواد نباید خیلی شل باشد تا بتوانید آن را به شکل توپ در بیاورید. مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید.

گلوله های کوچک از مواد را بردارید و به شکل توپ در آورید. گردو و بیسکویت را را کاملا ریز کنید. تعدادی از توپهای پنیر را در بیسکویت و بعضی را در گردو بغلتانید (می تواید از انواع سبزی خرد شده یا کنجد نیز استفاده کنید). توپهای پنیر را با بیسکویت و نان سرو کنید.
 
  • پیشنهادات
  • *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    نیم چاشت شماره 2: پنیر سوخاری

    از قبرس پنیر هم وارد می شود. پنیر کبابی یکی از مشهورترین پنیرهای قبرس است که در انواع غذاها استفاده می شود. پنیر کبابی تنها پنیری است که می شود آن را سیخ زد و کبابش کرد. از معجزات این پنیر همین بس که موقع کباب کردنش بوی ماهی کبابی بلند می شود.

    548121_531.jpg


    مواد لازم:



    • پنیر کبابی: 200 گرم
    • آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری
    • آرد سوخاری: یک پیمانه
    • تخم مرغ: 2 عدد
    • روغن: دو پیمانه
    • نمک، فلفل به مقدار لازم

    548122_459.jpg


    طرزتهیه:


    تخم مرغها را با چنگال بزنید. آرد سوخاری را با نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیر کبابی را مستطیلی شکل ببرید و ابتدا در آرد سفید، سپس تخم مرغ و نهایتا در آرد سوخاری بغلتانید. پنیرها را یک ساعت در یخچال قرار دهید. روغن را داغ کنید و پنیر ها را در آن سرخ کنید. به محض اینکه پنیرها طلایی شد آنها را خارج کنید
     

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    نیم چاشت شماره 3: سیب زمینی تنوری با پنیر کممبر

    سالوادور دالی همینطور به بشقاب پنیرش خیره شده بود. بعد از مدتی قلم مویش را دست گرفت و ساعتی نقاشی کرد که در حال ذوب شدن بود. فکر می کنید داخل بشقاب جناب استاد چه پنیری بود؟ دالی ایده تابلوی «تداوم حافظه» یکی از آثار مشهورش را با دیدن پنیر کممبر (یا کامامبری) که بر اثر گرمای هوا ذوب شده بود، کشید. حالا فرانسوی ها به تابلوی افسرده کننده نقاش اسپانیایی کاری ندارند و کممبر بین خودشان به پنیر عشق معروف است.

    548123_941.jpg


    مواد لازم:



    • سیب زمینی متوسط : 1 عدد
    • کره: 20 گرم
    • سیر: 1 حبه (ریز شده(
    • جعفری تازه و چاپ شده: (1 ق.چ(
    • ژامبون گوشت: 50 گرم
    • قارچ: 2 عدد
    • فلفل دلمه: 1 عدد
    • پنیر کممبر: 50 گرم

    548124_200.jpg


    طرزتهیه:


    ابتدا سیب زمینی را خوب شسته و درون فویل میپیچیم و داخل فر میگذاریم. پس از 45 دقیقه خارج کرده و کمی بعد از سرد شدن، از وسط دو نیم کرده و گوشت داخل آن را با قاشق جدا میکنیم و با کره، سیر، ژامبون خرد شده، قارچ، فلفل و جعفری مخلوط کرده و مجدداً داخل سیب زمینی را پر میکنیم.

    پنیرکممبر را بر روی سیب زمینی ریخته و داخل فر به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم.
     

    *SAmirA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/09
    ارسالی ها
    30,107
    امتیاز واکنش
    64,738
    امتیاز
    1,304
    نیم چاشت شماره 4: چیز کیک با طعم قهوه و شکلات

    548125_770.jpg


    مواد لازم:



    • کیک شکلاتی: 1 عدد
    • خامه شیرین فرم گرفته: 300 گرم
    • پنیر ماسکارپونه: 300 گرم
    • قهوه فوری: 2 قاشق سوپ خوری
    • ژلاتین: 2 قاشق سوپ خوری
    • آب: نصف پیمانه

    548126_787.jpg


    طرزتهیه:


    ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی حرارت بخار آب قرار داده تا رقیق شود. قهوه فوری را اضافه می کنیم تا کاملا حل شود. خامه شیرین فرم گرفته را با پنیر ماسکارپونه و مخلوط ژلاتین مخلوط کرده کف قالب کمربندی لایه کیک شکلاتی به قطر 1 سانتی متر قرار داده مایه را روی آن ریخته 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.

    امیدواریم از این نیم چاشت های فوق العاده خوشمزه و ساده لـ*ـذت ببرید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا