جالب و دانستنی آشپزی که به جای قاشق با دستانش غذا را هم میزند! + تصاویر

تنهای تنها

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/02/08
ارسالی ها
5,564
امتیاز واکنش
7,530
امتیاز
681
محل سکونت
خطه خورشید


پِرِم کومار با دستانی برهنه و بدون محافظ ماهی سرخ میکند؛ او دستانش را درون دیگ پر از روغن با حرارت 200 درجه سانتی گراد فرومیبرد و غذا را زیرورو میکند. این آشپز 65 ساله در «کارول باغ» کنار خیابان روزانه 150 کیلوگرم ماهی سرخ میکند و به صدها نفر میفروشد و البته بیشتر مشتریان فقط به هوای تماشای هنرنمایی عجیب وی به دکه اش میآیند.



ss94-08-140.jpg



کومار میگوید این استعدادش را از پدرش که در سال 1960 بانی این کسب وکار خانوادگی بود، به ارث بـرده است. ناگفته نماند پرم همیشه دستانش را در روغن فرونمیبرد و فقط وقتی مشتریها از او بخواهند این کار را انجام میدهد. او بسیار امیدوار است که پسر 26 سالهاش، دیپاک کومار، نیز بهزودی این مهارت را بیاموزد. البته کومار تنها کسی در دنیا نیست که چنین توانایی دارد؛ آشپزی دیگر از تایلند، چیانگ مای، نیز با دستانی برهنه مرغ سرخ میکند.



ss94-08-141.jpg



جالب است بدانید در پس این استعداد مافوق بشری یک دلیل علمی وجود دارد با نام «تأثیر لیدن فروست» (Leidenfrost effect). طبق این پدیده فیزیکی انسان میتواند دستانش را درون مایعات داغ فروببرد به شرطی که قبل از آن دستش را درون آب یخ فروکند. در چنین حالتی مایع داغ، آب روی دست را گرم و به بخار تبدیل میکند. این بخار همچون محافظی برای پوست عمل کرده و مانع از تماس مایع داغ با سطح پوست میگردد. البته این لایه محافظ فقط برای مدتزمان اندکی دوام میآورد و فرد باید سریعاً دستش را از مایع داغ خارج کند.






 

برخی موضوعات مشابه

بالا