آموزش درست کردن بورک با خمیر کرپ

  • شروع کننده موضوع raha.jooni
  • بازدیدها 150
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

raha.jooni

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/04/20
ارسالی ها
699
امتیاز واکنش
2,509
امتیاز
391
مواد لازم برای بورک با خمیر کرپ :

تخم مرغ 3 عدد
آرد 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
شیر 3/4 لیوان
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کمی

طرز تهیه بورک با خمیر کرپ :

ابتدا تخم مرغ ها را مفید میزنیم بعد بقیه مواد را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود.



حالا ته تابه نچسب را کمی چرب میکنیم و از مواد با ملاقه داخل تابه می ریزیم و با تکان دادن تابه مواد را به همه ي جای تابه اکران می‌کنیم تا مرتب در بیاید «ضخامت کرپ باید نازک باشد پس فقط یک ملاقه از مواد را می ریزیم و داخل ظرف اکران میکنیم» وقتی یک طرف کرپ سرخ شد آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود.



همۀ مایه را به این ترتیب دانه دانه آماده میکنیم و روی هم می‌گذاریم تا خشک نشوند.



حالا مواد میانی راکه «گوشت چرخ کرده، کوکتل پنیری، فلفل دلمه اي، پیاز، قارچ، رب، نمکو فلفل و کمی پودر آویشن» قبلا گردآوری کرده ایم.



اول یک لایه کرپ بعد پنیر پیتزا بعد کمی از مواد میانی بعد پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا تمام شدن کرپ ها و مواد میانی اینکار را تکرار میکنیم و ردیف آخر، بعد از کرپ فقط پنیر پیتزا می ریزیم و به مدت نیم ساعت با درجه 180 داخل فر یا مایکروفر قرار میدهیم.



بعد از پخت برش زده و با سس کچاپ میل میکنیم.
این غذا با خمیر کرپ میل میشود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا