آموزش درست کردن شیرینی چوروس با سس شکلاتی

M-alizadehbirjandi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/12/05
ارسالی ها
1,810
امتیاز واکنش
25,474
امتیاز
1,003
shirini-churros.jpg



کره 4 قاشق غذاخوری . آرد 2 لیوان . آب 1 لیوان . تخم مرغ 3 عدد . شکر 1/2 لیوان
نمک 1/4 قاشق چایخوری . پودر دارچین 1 قاشق چایخوری . اسانس وانیل چند قطره​


shirini-churros-1.jpg


طرز تهیه : کره ، آب ، نمک و 1 قاشق غذاخوری شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید سپس آرد و اسانس وانیل را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر جمع شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( پس از اصافه کردن هر تخم مرغ با قاشق خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ جذب خمیر شود و خمیر لطیفی بدست بیاید ).


shirini-churros-2.jpg


داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید ، قیف را روی قابلمه بگیرید و با فشار خمیر را به بیرون هدایت کنید.
پس از اینکه حدود 10 سانتیمتر از خمیر خارج شد با قیچی خمیر را ببرید و داخل روغن بیندازید ( روش تهیه همانند بامیه است ) ، با قاشق مدام حرکت دهید تا تمام سطح شیرینی یکدست سرخ شود.


shirini-churros-3.jpg


پس از سرخ شدن شیرینی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود ، مقداری شکر و پودر دارچین را مخلوط کنید و داخل سینی بریزید سپس شیرینی ها را داخل آن بزنید و سرو کنید.


shirini-churros-4.jpg


شیرینی چوروس در اسپانیا بسیار محبوب است و همراه با سس شکلاتی سرو میشود ، برای تهیه سس شکلاتی مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کنید سپس با مقداری خامه مخلوط نمایید و همراه با شیرینی سرو کنید.
نکته ها : در بعضی از دستورات این شیرینی تخم مرغ وجود ندارد ، میتوانید به جای 3 تخم مرغ از 1/2 لیوان آب استفاده کنید !
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا