آموزش درست کردن لقمه های اسفناجی لازانیا

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
439024838.jpg

آموزش درست کردن لقمه های اسفناجی لازانیا
اگر علاقه خاصی به لازانیا دارید امروز برای شما یک توصیه ویژه داریم، لازانیای اسفناجی که بصورت لقمه اي آماده می‌شود. در این روشِ تهیه ي لازانیا، به گوشت یا قارچ نیازی نیست و فقط اسفناج و پنیر میخواهد. برای داشتن طعم بهتر، می‌توانید از پنیر ریکوتا بهره گیری کنید که در ترکیب با اسفناج بسیار بینظیر میشود. برای یادگیری روش تهیه این لقمه هاي لازانیا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم:
۱۲ تا ۱۵ عدد نودل لازانیا
۲ پیمانه پنیر ریکوتا
۱ پیمانه اسفناج
۱ پیمانه مغز کنگرفرنگی، خرد شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر خرد شده
۲ پیمانه سس مارینارا
۱ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
۱ قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
جعفری

طرز تهیه:
1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- یک قابلمه متوسط را تا نیمه از آب پر کنید. کمی نمک بیفزایید. پس از جوشیدن آب، نودل هاي لازانیا را درون آن ریخته و بگذارید تا نرم شوند.

3- درون تابه، روی حرارت ملایم، اسفناج را با روغن زیتون و کمی نمک تفت دهید تا نرم شوند.

4-در یک کاسه متوسط، پنیر ریکوتا، اسفناج پخته شده، کنگرفرنگی خرد شده، نصف پیمانه پنیر موزارلا، نصف پیمانه پنیر پارمسان، سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.

5-یک قاشق از مخلوط را روی یک ورقه لازانیا بمالید و سپس آن را رول کنید. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.

6-کف قالب، سس مارینارا بریزد. سپس لقمه هاي لازانیا را درون آن بچینید.

7- بقیه پنیر پارمسان و موزارلا را روی مواد بریزید.

8-قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح انها طلایی شود.

9-لازانیا را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا