![panakota-shocolati.jpg](http://haftegy.ir/wp-content/uploads/2012/12/panakota-shocolati.jpg)
- پودر کاکائو: 4 قاشق سوپخوری
- شیر: یک دوم پیمانه
- خامه: 600 گرم
- ژلاتین: 3قاشق سوپخوری
- شکر: 150 گرم
- وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
1- ابتدا شیر را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.2- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر کاکائو، شکر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید. 3- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه کنید.4- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.5- مواد را در قالب چرب شده بریزید و بهمدت3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد، سپس جداره قالب را گرم کرده، کرم را در ظرف موردنظر برگردانید.نکته:
ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی تزیین کنید.