آموزش درست کردن پاناکوتای شکلاتی

  • شروع کننده موضوع honey maryam
  • بازدیدها 611
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

honey maryam

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/08/28
ارسالی ها
2,117
امتیاز واکنش
593
امتیاز
387
محل سکونت
تهران
panakota-shocolati.jpg



مواد لازم:
  • پودر کاکائو: 4 قاشق سوپخوری
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • خامه: 600 گرم
  • ژلاتین: 3قاشق سوپخوری
  • شکر: 150 گرم
  • وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری

روش تهیه:
1- ابتدا شیر را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.2- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر کاکائو، شکر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید. 3- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه کنید.4- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.5- مواد را در قالب چرب شده بریزید و بهمدت3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد، سپس جداره قالب را گرم کرده، کرم را در ظرف موردنظر برگردانید.نکته:
ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی تزیین کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا