![205426.jpg](http://www.niksalehi.com/khanedari/khabar/205426.jpg)
مواد لازم :
پنیر خامه ای
هویج
زیتون سیاه
خلال دندان
دستور کار :
ابتدا زیتون ها را از وسط نصف کرده و هسته آن را بیرون آورید
هویج ها را حلقه کرده و مطابق شکل آنها را برش دهید
مقداری از پنیر را با قاشق چایخوری کوچک به صورت گرد برش دهید.
مطابق تصویر پنیر را وسط زیتون ها و کامل شده را روی هویج که به شکل پای پنگوئن ها هست بگذارید.
برای سر پنگوئن هم از زیتون های کوچک استفاده کرده و سر آنها را برش کوچکی داده و هویج های کوچک را به عنوان دهان این پنگودن ها بگذارید.
در انتها سر و تنه را به وسیله خلال دندان به هم وصل کنید.
![xp9ub64g1xf4qfu9ei.jpg](http://uc.persianv.com/up2/images/xp9ub64g1xf4qfu9ei.jpg)
سیمرغ