خانه‌داری آنچه درباره فریزر باید بدانید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 118
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
فریزکردن مناسب

۱- همه سبزی ها برای فریزکردن مناسب نیستند؛ سبزی ها نرم و لطیفی مانند کاهو هنگامی که فریز شوند خراب شده و خواص غذایی خود را از دست می دهند.

۲- سس های کرمی نیز داخل فریزر به اصطلاح بریده شده و غیرقابل استفاده می شوند.

۳- قهوه هم نباید در فریزر گذاشته شود؛ به ویژه قهوه تیره.

۴- یکی دیگر از مواد غذایی که نباید در فریزر نگهداری شود تخم مرغ است.

۵- غذاها نباید برای مدت نامحدود داخل فریزر نگهداری شوند؛ به ویژه انواع سوپ، غذاهای آب پز، گوشت پخته، غذاهای استیکی و سرانجام برشته شده ها.

۶- فریز کردن، تمام باکتری ها را نمی کشد غذاهای فریزر شده باکتری ها را غیرفعال می کند اما آنها را از بین نمی برد. این سخن به معنی آن است که اگر غذای آلوده داخل فریزر قرار بگیرد، به همان میزان مضر خواهد بود و باکتری های آن فقط غیرفعال می شوند. با گرم کردن دوباره آن، باکتری ها فعال شده و غذای شما سالم نخواهد بود.

۷- اگر گوشتی که طبخ نشده بارها بیرون از فریزر قرار بگیرد و یخ آن باز شود خاصیت خود را به کلی از دست می دهد. بهترین راه برای نگهداری گوشت این است است که آن را تازه مصرف کنید.

۸- فریزر بهترین جا برای نگهداری طولانی مدت غذا نیست.

۹- دما در فریزر نیز هر زمان که در آن باز و بسته می شود تغییر می کند. ممکن است غذا یخ زده باقی بماند اما روند فریز شدن آن کند پیش برود و کریستال های یخی یا به اصطلاح برفک نیز داخل فریزر ایجاد شود، بنابراین تا می توانید درهای فریزر را فقط در مواقع لزوم باز کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

J
پاسخ ها
0
بازدیدها
134
jarahezibai
J
پاسخ ها
0
بازدیدها
120
پاسخ ها
0
بازدیدها
148
پاسخ ها
0
بازدیدها
158
پاسخ ها
0
بازدیدها
194
بالا