افراد دیالیزی ازچه غذاهایی باید پرهیزکنند؟

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 135
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
‌ افراد دیالیزی از چه غذاهایی باید پرهیز کنند؟
✳️مصرف سبزی‌های غنی از پتاسیم باید محدود شوند:
سبزی‌های غنی از پتاسیم عبارتند از: بروکلی، نخود، اسفناج، کدو حلوایی، رب گوجه فرنگی(گوجه فرنگی خام یا پخته فقط به اندازه یک عدد متوسط در روزمجاز است)، سیب زمینی(مگر آن که پوست آن گرفته شود و 8 ساعت پیش از پختن در آب خیسانده شود)، آرتیشو، آووکادو، چغندر، کرفس، قارچ، بامیه و فلفل تند.
✳️مواد غذایی زیر باید محدود شوند زیرا حاوی سدیم بالایی هستند:
چیپس و پفک، چوب شور، بادام شور، بادام زمینی، انواع تخمه‌ها، زیتون پرورده، خیارشور، کلم شور، ترشی‌ها، رب‌ها، سوسیس و کالباس، کنسرو گوشت، برگرها و سایر فرآورده‌های گوشتی و ماهی‌های دودی، ساردین، تن ماهی، انواع پنیرها، غذاهای شور و کنسروی و فرایند شده، تردکننده‌های گوشت، سس سویا، سس و رب گوجه فرنگی، خردل، ادویه‌های مرکب ( کاری) و چاشنی‌های آماده مخصوص سالاد.
‌ ✳️مواد غذایی حاوی فسفر بالا نیز باید محدود شوند (اما حذف نشوند:)
شیر، ماست (در کل، روزانه بیش از نصف لیوان مصرف نشود)، پنیر (بیش از 30 گرم که معادل یک قوطی کبریت است در روز مصرف نشود)، انواع گوشت، حبوبات و دانه‌های روغنی.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا