خانه‌داری براق کردن هویج به روش کلاسیک

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 165
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
هویج های براق شده را میتوانید برای تزیین مرغ، دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر به عنوان پیش غذا:

هویج پوست کنده: نیم کیلو
کره بدون نمک یا مارگارین: 3- 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
آب مرغ: یک سوم پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری سرپر

طرز تهیه

هویج ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویج ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.
• کره را درون تابهای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.
• روی هویج ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آنها را سرخ کنید.
• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آنها را بپزید.
• درب ظرف را برداشته، هویج ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.
• ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
120
پاسخ ها
0
بازدیدها
159
پاسخ ها
2
بازدیدها
526
پاسخ ها
0
بازدیدها
160
پاسخ ها
3
بازدیدها
169
بالا