- عضویت
- 2018/10/30
- ارسالی ها
- 4,471
- امتیاز واکنش
- 17,947
- امتیاز
- 979
روش شستن و تمیز کردن اسکاچ ظرفشویی
اسفنج آشپزخانه اغلب برای شستن ظرف ها، تمیز کردن سطوح کابینت و... بکار می روند و بر خلاف تصور بسیاری از افراد یکی از آلوده ترین وسایل آشپزخانه است و در هر چهار سانتی متر مربع اسفنج حدود 134 هزار باکتری وجود دارد. رطوبت و باقیمانده موادغذایی محیطی مطلوب برای رشد میکروب ها در اسفنج به وجود می آورد و باکتری های موثر در ابتلا به مسمومیت غذایی مانند ای کولی، سالمونلا، کمپیلوباکتر و پاتوژن های در حفره های ریز اسفنج ظرف شویی زندگی و رشد می کند و سبب انتشار و انتقال آلودگی به ظروف و مواد غذایی می شوند.
بنابراین اگر همه نقاط آشپزخانه را تمیز می کنید اما می پندارید که اسکاچ و اسفنج ظرفشویی به علت تماس دائمی شان با آب و مواد شوینده، جزو تمیزترین قسمت های خانه اند، سخت در اشتباهید پس بهتر است همیشه اسکاچ و اسفنج های ظرفشویی را به طریقه ای که در این بخش از سبک زندگی آورده ایم، تمیز و ضد عفونی کنید.
راهنمای شست و شوی اسکاچ و اسفنج ظرف شویی
شست و شوی اسفنج با ضدعفونی کننده :
برای اینکه بتوانید میکروب های موجود در اسفنج را از بین ببرید لازم است 10 درصد سفید کننده را با 90 درصد آب مخلوط کنید و اسفنج را چند ساعت و یا یک شب در این محلول قرار داده و سپس خارج نموده و آبکشی کنید. بهتر است اسفنجی را که با این روش شسته اید را در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود و میکروب های آن از بین برود. استفاده از این روش بین 37 تا 87 درصد از باکتری ها را از بین می برد.
اسفنج آشپزخانه اغلب برای شستن ظرف ها، تمیز کردن سطوح کابینت و... بکار می روند و بر خلاف تصور بسیاری از افراد یکی از آلوده ترین وسایل آشپزخانه است و در هر چهار سانتی متر مربع اسفنج حدود 134 هزار باکتری وجود دارد. رطوبت و باقیمانده موادغذایی محیطی مطلوب برای رشد میکروب ها در اسفنج به وجود می آورد و باکتری های موثر در ابتلا به مسمومیت غذایی مانند ای کولی، سالمونلا، کمپیلوباکتر و پاتوژن های در حفره های ریز اسفنج ظرف شویی زندگی و رشد می کند و سبب انتشار و انتقال آلودگی به ظروف و مواد غذایی می شوند.
بنابراین اگر همه نقاط آشپزخانه را تمیز می کنید اما می پندارید که اسکاچ و اسفنج ظرفشویی به علت تماس دائمی شان با آب و مواد شوینده، جزو تمیزترین قسمت های خانه اند، سخت در اشتباهید پس بهتر است همیشه اسکاچ و اسفنج های ظرفشویی را به طریقه ای که در این بخش از سبک زندگی آورده ایم، تمیز و ضد عفونی کنید.
راهنمای شست و شوی اسکاچ و اسفنج ظرف شویی
شست و شوی اسفنج با ضدعفونی کننده :
برای اینکه بتوانید میکروب های موجود در اسفنج را از بین ببرید لازم است 10 درصد سفید کننده را با 90 درصد آب مخلوط کنید و اسفنج را چند ساعت و یا یک شب در این محلول قرار داده و سپس خارج نموده و آبکشی کنید. بهتر است اسفنجی را که با این روش شسته اید را در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود و میکروب های آن از بین برود. استفاده از این روش بین 37 تا 87 درصد از باکتری ها را از بین می برد.