بررسی باقی مانده آنتی بیوتیک ها درگوشت مرغ نشان میدهد اکثرآنهاحاوی آنتی بیوتیک هستند

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 154
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
⛔️بررسی باقیمانده آنتی بیوتیکها در گوشت مرغ نشان میدهد اکثر آنها حاوی آنتی بیوتیک هستند!
⚠️هاله عدم رشدی که در اطراف گوشت های مرغ مختلف در تصویر زیر مشاهده می کنید، بیانگر حضور آنتی بیوتیک است.
⚠️ترس از بیماری مرغها و ضرر هنگفت ناشی از معدوم سازی آنها، برخی از مرغداران را وادار به افزودن آنتی بیوتیک به سبد غذایی طیور می کند. حداقل 48 ساعت قبل از ذبح نباید به مرغها آنتی بیوتیک داد.
⚠️برخی از آنتی بیوتیکها، مقاوم به حرارت بوده و از بین نمی روند.
⚠️آنتی بیوتیکهای باقی مانده می توانند میکروبهای مفید روده ما را از بین ببرند و سلامت ما را بخطر بیاندازند.
⚠️مصرف بیش از حد آنتی بیوتیکها در مرغداریها و مزارع پرورش ماهی می تواند منجر به شیوع میکروبهای مقاوم به آنتی بیوتیک و همچنین تولد نوزادان ناقص الخلقه در جامعه شود.
✅برای مقابله با این معضل باید فکری کرد! البته می توان با مصرف مرغ های سبز و ارگانیک (فاقد آنتی بیوتیک) که مورد تایید سازمان دامپزشکی است و تولید بیشتر (جهت کاهش قیمت بالای آن)، بر این مشکل غلبه کرد.
 
بالا