خانه‌داری بهترین روش برای شناخت ماهی تازه و کهنه

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 205
  • پاسخ ها 4
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مصرف ماهی در بین مردم بسیار رایج است و می توان گفت که بسیار مصرف می شود،اما چیزی که بسیار اهمیت دارد این است که ماهی مصرفی شما تازه است یا کهنه؟با این روش ها شما می توانید در شناخت ماهی تازه و کهنه خبره شوید.


روش تشخیص ماهی تازه و کهنه
خوردن ماهی بد می تواند موجب مسمومیت غذایی شود پس مهم است در هنگام ارزیابی تازگی ماهی احتیاط زیادی داشته باشید ، ماهی به خاطر ارزش غذایی بالا و هضم آسان یکی از غذاهای اصلی بشمار میرود . راه های زیادی برای حفظ و انتقال ماهی با هدف نگه داشتن طولانی مدت وجود دارد با این حال، گاهی این روش ها جواب نمی دهند بنابراین، باید بدانید چطور ماهی بد را شناسایی کنید.
source.gif

# نمناک
 
  • پیشنهادات
  • The unborn

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/15
    ارسالی ها
    7,006
    امتیاز واکنش
    49,906
    امتیاز
    1,221
    محل سکونت
    سومین سیاره خورشیدی!
    تفاوت ماهی تازه و کهنه
    در حقیقت، تفاوت بین ماهی تازه و فاسد پیچیده تر از آن چیزی است که فکر می کنید این پدیده به خاطر این واقعیت است که اغلب مردم برای خرید ماهی نیاز به راحتی دارند، بنابراین ماهی را سربریده و فیله شده می خرند . خوردن این ماهی ها بدون اینکه بدانید تازه هستند یا نه، راحت تر است چون به طور معمول آن ها را یخ زده خریداری می کنید.

    %DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.jpg

    روش تشخیص ماهی تازه و ماهی کهنه
    ماهی نامرغوب و کهنه
    بو: ماهی در شرایط بد معمولا بوی بدی دارد بوی بد گاهی اوقات بوی آمونیاک می دهد.
    پوست:ماهی در شرایط بد ، پوست بسیار نرم دارد که به راحتی ازگوشت آن جدا می شود.
    چشم ها: ماهی در شرایط بد چشم های گود، قرنیه کرم و مردمک سفید دارد، انگار که آب مروارید دارند.
    آبشش: آبشش ماهی پشت سر آن است و در شرایط بد، آن ها زرد یا خاکستری هستند
    شکم: اولین منطقه آسیب دیده است؛ ماهی در شرایط بد ، متورم ،شل ، تو رفته خواهد بود.
     

    The unborn

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/15
    ارسالی ها
    7,006
    امتیاز واکنش
    49,906
    امتیاز
    1,221
    محل سکونت
    سومین سیاره خورشیدی!
    ماهی خوب و تازه
    بو:ماهی تازه بوی جلبک دریایی می دهد و تمام مواد مغذی را دارد.
    پوست:برعکس آنچه در بالا ذکر شد، ماهی تازه رنگ با طراوت، براقی دارد.
    چشم ها: ماهی تازه چشم های برآمده و مردمک سیاه درخشانی دارد.
    آبشش ها:آبشش ماهی وقتی تازه هستند، بسته به نوع ، تمیزی ، درخشندگی به رنگ صورتی یا قرمز خواهند بود.
    شکم : گوشت شکم آن سفت است و لغزنده نیست.

    %DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.jpg

    ویژگی های ماهی تازه
    نکات :
    بنابراین مجبور نیستید ماهی را دور بیندازید، توصیه می کنیم در عرض چند روز، پس از خرید از سوپر مارکت آن را بپزید اگر ممکن نیست ، می توانید ماهی را منجمد کنید. تضمین می کنیم ماهی مدت بیشتری باقی خواهد ماند. با فریز کردن،ماهی ویژگی های خود را حفظ کرده و از خطر مسمومیت غذایی جلوگیری می کند.
    خوردن ماهی هایی که در فریزر قرار دارند ، اگر چند هفته مانده باشد، بسیار خطرناک خواهد بود به خاطر این است که نمی دانید آیا قطع الکتریکی وجود داشته یا خیر، یعنی ماهی به طور کامل منجمد نشده است. از سوی دیگر، منجمد کردن دوباره آن ها هرگز توصیه نمی شود. اگر ماهی به علت قطع برق یخ آن ذوب شود ایمن ترین گزینه آن است که آن را دور بیندازید.
    در یخچال قرار دادن و فریز کردن مانع تکثیر باکتری های بیشتر می شود ، اما آن ها را نمی کشد ، این کار امکان تسریع فرآیند تجزیه را فراهم می آورد. بنابراین، اگر فریزر یا یخچال به هر دلیلی از کار کردن متوقف شد، بهتر است ماهی را دور بریزید.
     

    The unborn

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/15
    ارسالی ها
    7,006
    امتیاز واکنش
    49,906
    امتیاز
    1,221
    محل سکونت
    سومین سیاره خورشیدی!
    یک روش برای شناخت ماهی تازه و کهنه بعد از پخت آن
    در اینجا می توانید طعم آن را ارزیابی کنید:اگر طعم ترش یا اسیدی نداشت مشکلی نیست و ماهی تازه است اما اگر این چنین نبود ماهی کهنه است.

    %DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.jpg

    بهترین روش برای شناخت ماهی تازه و کهنه بعد از پخت
    ویژگی های ماهی تازه
    اول از همه به یاد داشته باشید که تا حد امکان ماهی را از فروشگاههای معتبر و یا محل فروش مرغ و ماهی که اصول بهداشتی را رعایت می کند خریداری کنیم بعد از ان به این نکته ها در هنگام خرید ماهی دقت کنیم.چشم های ماهی باید شفاف باشد.

    روش های تشخیص ماهی تازه
    زمانی که ماهی را با انگشت فشار می دهیم نباید با فشار ما در داخل بماند یعنی بعد از اینکه انگشتمان را بر داشتیم گوشت ماهی دوباره به سمت بیرون حرکت کند.

    گوشت ماهی تازه صورتی کم رنگ و براق است.

    ماهی تازه گوشتی تقریبا مرطوب و لطیف دارد.

    %DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.jpg
     

    The unborn

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/15
    ارسالی ها
    7,006
    امتیاز واکنش
    49,906
    امتیاز
    1,221
    محل سکونت
    سومین سیاره خورشیدی!
    ویژگی های ماهی تازه
    فلس های ماهی باید محکم به بدن ماهی چسبیده باشد.
    بخش های مختلف ماهی به خصوص شکم ماهی نباید شل باشد و حالت افتادگی نباید داشته باشد.
    اول از همه به یاد داشته باشید که تا حد امکان ماهی را از فروشگاههای معتبر و یا محل فروش مرغ و ماهی که اصول بهداشتی را رعایت می کند خریداری کنیم بعد از ان به این نکته ها در هنگام خرید ماهی دقت کنیم.
    چشم های ماهی باید شفاف باشد.

    %DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.jpg

    روش های تشخیص ماهی تازه
    زمانی که ماهی را با انگشت فشار می دهیم نباید با فشار ما در داخل بماند یعنی بعد از اینکه انگشتمان را بر داشتیم گوشت ماهی دوباره به سمت بیرون حرکت کند.
    گوشت ماهی تازه صورتی کم رنگ و براق است.
    ماهی تازه گوشتی تقریبا مرطوب و لطیف دارد .

    %DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.jpg


    ویژگی های ماهی تازه
    فلس های ماهی باید محکم به بدن ماهی چسبیده باشد.

    بخش های مختلف ماهی به خصوص شکم ماهی نباید شل باشد و حالت افتادگی نباید داشته باشد.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    131
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    113
    پاسخ ها
    19
    بازدیدها
    313
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    259
    پاسخ ها
    8
    بازدیدها
    124
    بالا