تارت خرما و گردو را برای وعده افطار درست کنید

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 122
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
1434480558.jpg

تارت خرما و گردو میتواند یکی از برترین گزینش ها برای سفره هاي افطار باشد تا یک غذایی مقوی و سالم مناسب ماه رمضان میل نمایید.تارت خرما و گردو را بعنوان وعده سحری یا هنگام افطار مصرف کنید و از خواص بی شمار و انرژی بخش خرما و گردو بهره مند شوید.



مواد لازم برای تهیه تارت خرما و گردو برای 4 نفر :

خرما 200 گرم
گردو 100 گرم
شیر عسلی غلیظ یک بسته
بیسکوئیت دایجستیو 15 عدد
کره 100 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه تارت خرما برای افطار ماه رمضان :

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.



بیسکوییت‌ها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییت‌هاي خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.



کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک دستی به غلظت ماست به دست بیاید.



مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب اکران کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.



در این زمان خرماها را از وسط نصف و هسته‌هاي آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوه‌اي روشن بگیرد.



بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.​
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    دسر‌ها از خوشمزه‌ترین وعده‌های غذایی محسوب می‌شوند که مورد محبوبیت زیادی در بین افراد فرهنگ‌های مختلف قرار گرفته اند. برخی دسر‌ها روش پخت آسانی دارند و همچنین به راحتی تهیه می‌شوند. در این پست ما تهیه تارت خرما و گردو را به عنوان یک دسر به شما توصیه می‌کنیم.

    تارت خرما و گردو گزینه مناسبی برای عصرانه و یا صبحانه می‌باشد که به لطف وجود خرما وگردو نسبت به سایر دسر‌ها مغذی‌تر خواهد بود. تارت خرما و گردو از دسر‌های فوق العاده مقوی است که اغلب افراد آن را به عنوان وعده افطاری در نظر می‌گیرند تا انرژی از دست رفته را دوباره به بدن برگردانند. خرما و گردو دو ماده با طبیعت گرم هستند که در این تارت با ترکیب با هم دسری فوق العاده را ایجاد کرده اند. خرما منبع غنی کلسیم، فسفر، منیزیم، سدیم، آهن و روی است.

    2007318_443.jpg


    خرما برای درمان کم خونی، درمان بیماری کبد چرب، تقویت قلب و کاهش خطر سکته‌های قلبی، درمان حساسیت و آلرژی، تقویت دستگاه گوارش و درمان سردرد‌های ناشی از میگرن مفید است. گردو که ترکیب دیگر این دسر است سرشار از فیبر است. فیبر‌های موجود در گردو باعث عملکرد بالای روده‌ها می‌شود و باعث می‌شود روده‌ها کار دفع را راحت‌تر انجام دهند. گردو همچنین غنی از ویتامین‌های B و E است؛ گردو حاوی مقدار زیادی ویتامین B۲ است. گردو علاوه بر ویتامین پروتئین زیادی نیز دارد به طوری که متخصصان مقدار پروتئین موجود در گردو را بیشتر از تخم مرغ دانسته اند. گردو برای بهبود عملکرد مغز، تقویت قلب، پیشگیری از سرطان بسیار مفید است. گردو علاوه بر مصرف در وعده صبحانه در انواع خورش ها، دسر‌ها و کیک‌ها نیز استفاده می‌شود. روغن تهیه شده از گردو نیز مانند گردو از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

    مواد لازم:

    • بیسکویت (ترجیحا دایجستیو): ۳۰۰ گرم
    • شکر: ۲ قاشق
    • کره ذوب شده: ۱۵۰ گرم
    • نمک: مقدار کم
    • خرمای بدون هسته: ۳۰۰ گرم
    • شیر عسلی: ۱ قوطی
    • پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
    • مغز گردو: ۱۵۰ گرم
    2007317_196.jpg




    مراحل پخت:

    ۱. ابتدا بیسکوییت را پودر کنید

    ۲. سپس با اضافه کردن نمک، دارچین و شکر به آن مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.

    ۳. بعد از مخلوط شدن مواد کره ذوب شده را به آن‌ها اضافه کنید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مایع صاف و یک دستی به دست بیاید.

    ۴. مایه را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد فر در قالب مخصوص قرار دهید و مواد را صاف کنید تا قالب حالت نان به خود بگیرد.

    ۵. بعد از ۱۰ دقیقه نان آماده شده را از فر خارج کنید.

    ۶. در مدت زمان پخت نان خرما‌ها را از وسط نصف کنید و آن‌ها را برش دهید.

    ۷. دمای فر را ۵ درجه افزایش دهید و خرما‌ها را روی تارت بگذارید تا شل شوند و سطح تارت را بپوشانند.

    ۸. سپس قالب را از فر در آورید.

    ۹. بعد روی خرما‌های چیده شده یک لایه مغز گردو قرار دهید.

    ۱۰. در آخرین مرحله شیرعسلی را روی گردو‌ها بریزید.

    ۱۱. قالب را مجددا در فر بگذارید و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بعد تارت آماده می‌شود و رنگ قهوه‌ای به خود می‌گیرد.

    ۱۲. بعد از خنک شدن تارت را از قالب در بیاورید و می‌توانید آن را سرو کنید.

    نکات:

    • این تارت خوشمزه را می‌توانید در قالب‌هایی با ابعاد کوچکتر نیز تهیه کنید. در این صورت نان تارت آماده شده کوچکتر خواهد شد.
    • برای تزئین تارت می‌توانید از دارچین، خلال بادم و پسته استفاده کنید.
    • بهتر است از قالبی استفاده کنید که کف آن به راحتی جدا شود. در غیر این صورت، از قبل کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید.‌
    • می‌توانید هم مغز گردو را خرد کنید و یا اینکه آن‌ها را نصف کرده و به حالت درسته قرار دهید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا