تارت سیب

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای خمیر تارت


کره هم دما با اتاق نصف فنجان
شکر دانه ریز 3 ق غ
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
عصاره وانیل 1 ق چ
نمک یک چهارم ق چ
آرد فاقد گلوتن (توضیح در ادامه ) 1 و نیم فنجان


مواد لازم برای رویه


آرد فاقد گلوتن ( توضیح در ادامه ) 1 و نیم فنجان
دارچین 1 ق چ
شکر قهوه ای نصف فنجان
شکر دانه ریز یک چهارم فنجان
نمک یک هشم ق چ
کره سرد سه چهارم فنجان


مواد لازم برای مواد میانی

آب لیمو 1 ق غ
عصاره وانیل 1 ق چ
شکر دانه ریز یک چهارم فنجان
شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
آرد ذرت 2 ق چ
درچین 1 ق چ
جوزهندی یک هشتم ق چ
نمک کمی
سیب متوسط پوست کنده باریک اسلایس شده 4 عدد حدود 780 گرم

تارت سیب
%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D8%A8.jpg

طرز تهیه برای خمیر تارت


کره را با سرعت متوسط هم زن بزنید تا نرم و پوک شود .
شکر ، تخم مرغ ، وانیل و نمک را اضافه کرده 20 ثانیه هم بزنید . آرد را به تدریج ضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا ترکیب شوند .
خمیر تارت را در یک قالب 22 – 25 سانتی پهن کنید به طوریکه اطلاف قالب را هم بپوشاند و 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
ترجیحااز قالب کمربندی برای تارت استفاده نمایید .


برای تهیه رویه

آرد ، دارچین ، شکر ، شکر قهوه ای و نمک را با هم مخلوط نموده به کره اضافه کرده و مخلوط نمایید .
هنگامی که مواد کاملا ترکیب شدند در یخچال بگذارید تا سرد شوند.


برای تهیه مواد میانی


تمام مواد به جز سیب را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط نمایید سپس سیب را اضافه کرده و مخلوط کنید تا برش های سیب کاملا به این مواد آغشته شوند .
خمیر تارت را از یخچال آورده و سیب ها و آبی که ممکن است کف ظرف جمع شده باشد را به صورت یکدست رویش بریزید .
مواد پودری رویه را در لایه ی بعدی بریزید احتمالا چند سانتی از لبه ی قالب بالاتر خواهند ایستاد .

تارت را به مدت 10 دقیقه با دمای 220 درجه سانتیگراد و سپس با دمای 180 دجه سانتیگراد به مدت 40 – 45 دقیقه بپزید.
تا زمانی که رویه ی تارت سفت شده و مواد میانی شروع به حباب زدن کنند .
اگر پیش از به پایان رسیدن زمان پخت رویه ی تارت شروع به قهوه ای شدن کرد میتوانید با یک ورق فویل رویش را بپوشانید و به طبقه ی پاین تر فر منتقلش کنید .
برای برش تارت باید کاملا خنک شده باشد وگرنه نمیتوانید تمیز برشش بزنید .
روی تارت را میتوانید با پاشیدن پودر شکر یا گذاشتن یک اسکئوپ بستنی تزئین نمایید .
تارت را تا 2 روز میتوانید در ظرف در بسته در اتاق نگه دارید ولی بعد از آن حتما باید تارت را به یخچال منتقل کنید .


نکته

اگر آرد فاقد گلوتن در دسترس نداشتید میتوانید ازین ترکیب استفاده نمایید :

آرد برنج سفید 2 فنجان معادل 320 گرم
نشاسته سیب زمینی دو سوم فنجان معادل 128 گرم
نشاسته یک سوم فنجان معادل 40 گرم
صمغ زانتان 1 ق چ

تارت سیب بدون گلوتن
تارت سیب

نکات تکمیلی در مورد تارت سیب

تارت سیب جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
تارت سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا