دکوراسیون خانه ترفندهای آشپزی (۱)

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 200
  • پاسخ ها 3
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
Cooking-Tips.jpg




در اینجا تعدادی از ترفندهای آشپزی را مطرح می کنیم که کارهای آشپزخانه را به مراتب راحت تر می‌کنند. شاید تصور کنید فقط یک آشپز حرفه‌ای لازم است ترفندهای آشپزی را بداند اما نکاتی که در اینجا بیان می‌کنیم بسیار ساده هستند و به درد هر کسی می‌خورند.



۱– ترفند آب گوشت/مرغ/سبزیجات فوری

خیلی از دستورهای غذا به ویژه دستور تهیه سوپ‌ها احتیاج به عصاره یا آب گوشت، مرغ یا سبزیجات دارند و مقدار آنها هم معمولاً بر اساس تعداد پیمانه بیان می‌شود. یک روش آسان و کارآمد برای نگهداری این مواد این است که موقع پخت گوشت، مرغ یا سبزیجات برای تهیه غذاهای دیگر آب آن ها را نگه دارید و داخل یک قالب کاپ کیک بریزید. در هر کاپ ۱ پیمانه از عصاره را بریزید و بعد قالب را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس عصاره یخ زده را از قالب خارج کنید و در کیسه پلاستیکی (زیپ کیپ) بگذارید و تا زمان مصرف در فریزر نگهداری کنید. به این ترتیب هم همیشه در آشپزخانه عصاره آماده دارید و هم خیلی راحت به تعداد پیمانه مورد نیاز از آن برمی‌دارید.



Stock.jpg
 
  • پیشنهادات
  • The unborn

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/15
    ارسالی ها
    7,006
    امتیاز واکنش
    49,906
    امتیاز
    1,221
    محل سکونت
    سومین سیاره خورشیدی!
    ۲– ترفندهای ذوب کردن کره

    حتماً برای شما هم پیش آمده است که در هنگام آشپزی و به ویژه شیرینی‌پزی احتیاج به کره نرم پیدا کرده باشید و مجبور شده باشید مدت‌ها صبر کنید تا کره به دمای اتاق برسد. راهی که در این مواقع می‌تواند به شما کمک کند این است که کره را خیلی راحت در کاسه‌ای رنده کنید. تکه‌های کوچک کره خیلی سریع نرم می‌شوند و به دمای اتاق می‌رسند.



    Butter.jpg
     

    The unborn

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/15
    ارسالی ها
    7,006
    امتیاز واکنش
    49,906
    امتیاز
    1,221
    محل سکونت
    سومین سیاره خورشیدی!
    ۳– ترفندهای رنده کردن پنیر

    پنیر پیتزا وقتی گرم باشد بافت نرمی دارد و به سختی می‌توان آن را رنده کرد. برای راحت‌تر رنده کردن پنیر موزورلا بهتر است آن را ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا سفت شود و بعد آن را رنده کنید. پنیر رنده شده اضافی را هم می‌توانید در کیسه در بسته بریزید و در فریزر نگهداری کنید (تا ۵ روز).



    Grating-Cheese.jpg
     

    The unborn

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/15
    ارسالی ها
    7,006
    امتیاز واکنش
    49,906
    امتیاز
    1,221
    محل سکونت
    سومین سیاره خورشیدی!
    -ترفندهای پوست کندن کیوی

    آسانترین روش برای پوست کندن کیوی، پوست کندن با قاشق است. ابتدا دو سر کیوی را با چاقو ببرید. سپس قاشق را بین پوست و بافت اصلی کیوی فشار دهید. حال همان طور که قاشق را محکم نگه داشته اید کیوی را یک دور کامل بچرخانید. به این ترتیب کیلی کامل از پوستش جدا شده و بیرون می‌افتد.



    Kiwi.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    12
    بازدیدها
    257
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    129
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    200
    بالا