![Cooking-Tips.jpg](https://irancook.ir/wp-content/uploads/2017/06/Cooking-Tips.jpg)
در اینجا تعدادی از ترفندهای آشپزی را مطرح می کنیم که کارهای آشپزخانه را به مراتب راحت تر میکنند. شاید تصور کنید فقط یک آشپز حرفهای لازم است ترفندهای آشپزی را بداند اما نکاتی که در اینجا بیان میکنیم بسیار ساده هستند و به درد هر کسی میخورند.
۱– ترفند آب گوشت/مرغ/سبزیجات فوری
خیلی از دستورهای غذا به ویژه دستور تهیه سوپها احتیاج به عصاره یا آب گوشت، مرغ یا سبزیجات دارند و مقدار آنها هم معمولاً بر اساس تعداد پیمانه بیان میشود. یک روش آسان و کارآمد برای نگهداری این مواد این است که موقع پخت گوشت، مرغ یا سبزیجات برای تهیه غذاهای دیگر آب آن ها را نگه دارید و داخل یک قالب کاپ کیک بریزید. در هر کاپ ۱ پیمانه از عصاره را بریزید و بعد قالب را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس عصاره یخ زده را از قالب خارج کنید و در کیسه پلاستیکی (زیپ کیپ) بگذارید و تا زمان مصرف در فریزر نگهداری کنید. به این ترتیب هم همیشه در آشپزخانه عصاره آماده دارید و هم خیلی راحت به تعداد پیمانه مورد نیاز از آن برمیدارید.
![Stock.jpg](https://irancook.ir/wp-content/uploads/2017/06/Stock.jpg)