- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
![KeyWest-Chicken.jpg](http://digche.com/wp-content/uploads/2015/09/KeyWest-Chicken.jpg)
این دستور غذا از فلوریدا است سـ*ـینه مرغ را در آب نمک، سرکه و ادویه بخوابانید، اگر جوجه گریل را یک شب در مواد بگذارید خوب طعم می گیرد.
مـواد لازم آشپزی
- 3 قاشق چایخوری سس سویا
- 1 قاشق چایخوری عسل
- 1 قاشق چایخوری روغن نباتی
- 1 قاشق چایخوری آب لیمو
- 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
- 4 تیکه سـ*ـینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
- نمک و ادویه به مقدار لازم
دستور پخت
در یک ظرف کم عمق، سس سویا، عسل، روغن نباتی و سیر را مخلوط کنید. تیکه های سـ*ـینه مرغ را به مخلوط سس اضافه کنید و به نوبت پشت و رو کنید تا سـ*ـینه مرغ کاملا به سس سویا آغشته شود.سـ*ـینه های مرغ که با سس سویا پوشش داده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
این یک ترکیب بزرگ از طعم با عسل و سس سویا است. طعم دار کردن جوجه گریل تنها ۳۰ دقیقه طول می کشد.
گریل را روشن کرده و حرارت آن را بالا ببرید.
با قلم مو مخصوص روغن مایع نباتی را به گریل بمالید و سپس تیکه های سـ*ـینه مرغ را از مخلوط سس سویا خارج کرده و روی گریل قرار دهید هر طرف سـ*ـینه مرغ را ۸ دقیقه روی گریل قرار دهید تا سرخ شود. حال جوجه گریل آماده است آن را با سیب زمینی سرخ شده و برنج و لیو ترش سرو کنید. نوش جان
آخرین ویرایش: