- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] اگر یک غذای خوشمزه، همه پسند، شیک و راحت میخواهید جوجه چینی انتخاب مناسبی است، با این روش جوجه ای بسیار ترد خواهید داشت.
مواد لازم جوجه چینی با سس بنیه:
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- یک عدد پیاز بزرگ
- فیله مرغ
- نمک فلفل به مقدار لازم
- آبلیمو به مقدار لازم
- ما الشعیر ساده یا لیمویی
- یک لیوان تخم مرغ
- به مقدار لازم آرد سفید
- یک قاشق چایخوری نمک و فلفل بکینگ پودر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
1. ابتدا هر فیله مرغ را به صورت اریب به چهار قسمت برش میزنیم یعنی بلندی قطعات برش زده حدود 5-6سانت باشد.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2.سپس با پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آبلیمو میگذاریم حداقل 2 ساعت تا مزه دار شود.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. حالا تا فیله ها مزه دار میشوند باید سس بنیه را آماده کنیم تا سس هم دو ساعت استراحت کند و آماده شود به این طریق که تخم مرغ و همه مواد خشک سس را با هم مخلوط کرده و کم کم ماالشعیر را اضافه میکنیم تا جایی که سس به غلظت ماست شل برسد.
4. اگر سس خیلی شل باشد به فیله ها خوب نچسبیده و اگر هم زیاد سفت باشد غذای شما کیفیت مناسب را پیدا نمیکند با اضافه کردن آرد و ماالشعیر غلظت مناسب را بدست آورید و بگذارید دو ساعت سس استراحت کند.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. سپس فیله ها را در سس زده و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. میتوانید قارچ و پیاز حلقه شده را نیز داخل سس زده و در روغن سرخ کنید. این غذا را میتوان با سس تارتار یا سس قرمز میل کنید.
[/BCOLOR]