طرز تهیه جوجه چینی مخصوص با سس بنیه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 189
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
اگر یک غذای خوشمزه، همه پسند، شیک و راحت میخواهید جوجه چینی انتخاب مناسبی است، با این روش جوجه ای بسیار ترد خواهید داشت.
مواد لازم جوجه چینی با سس بنیه:
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • فیله مرغ
  • نمک فلفل به مقدار لازم
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • ما الشعیر ساده یا لیمویی
  • یک لیوان تخم مرغ
  • به مقدار لازم آرد سفید
  • یک قاشق چایخوری نمک و فلفل بکینگ پودر
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

961127_491.jpg

طرز تهیه:​
1. ابتدا هر فیله مرغ را به صورت اریب به چهار قسمت برش میزنیم یعنی بلندی قطعات برش زده حدود 5-6سانت باشد.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2.سپس با پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آبلیمو میگذاریم حداقل 2 ساعت تا مزه دار شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. حالا تا فیله ها مزه دار میشوند باید سس بنیه را آماده کنیم تا سس هم دو ساعت استراحت کند و آماده شود به این طریق که تخم مرغ و همه مواد خشک سس را با هم مخلوط کرده و کم کم ماالشعیر را اضافه میکنیم تا جایی که سس به غلظت ماست شل برسد.

961128_914.jpg
961129_941.jpg
4. اگر سس خیلی شل باشد به فیله ها خوب نچسبیده و اگر هم زیاد سفت باشد غذای شما کیفیت مناسب را پیدا نمیکند با اضافه کردن آرد و ماالشعیر غلظت مناسب را بدست آورید و بگذارید دو ساعت سس استراحت کند.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. سپس فیله ها را در سس زده و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. میتوانید قارچ و پیاز حلقه شده را نیز داخل سس زده و در روغن سرخ کنید. این غذا را میتوان با سس تارتار یا سس قرمز میل کنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا