درمان غلظت خون درطب سنتی

  • شروع کننده موضوع FATEMEH_R
  • بازدیدها 418
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

FATEMEH_R

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
عضویت
2015/09/05
ارسالی ها
9,323
امتیاز واکنش
41,933
امتیاز
1,139
telegram.me/tebir

درمان غلظت خون در طب سنتی

عوارض غلظت خون
افزایش بروز لخته خون افزایش خطر سکته مغزی و قلبی
کند شدن حرکت خون در قلب و رگ‌ها
گرفتگی اندام‌هایی نظیر دست و پا
افزایش فشار خون بالایی
خونریزی از بینی
سردردهای غیرطبیعی
تاری دید
خارش‌های پوستی (به خصوص خارش پس از استحمام)

تشخیص غلظت خون
با انجام آزمایش خون (CBC) می‌توانید از میزان غلظت خون اطلاع پیدا کنید.
رژیم غذایی برای جلوگیری از غلظت خون
برای کاهش لخته شدن خون مواد غذای با طبیعت گرم و تر باید استفاده نمود، روغن نارگیل، چربی‌های حیوانی، گوشت قرمز، دل، قلوه، مغز، پیه گوسفند مفیدهستند، سبزی و میوه‌ی با طبع گرم و تر توصیه میشود .
به طورکلی میوه‌ها و سبزی‌ها به علت دارا بودن ویتامین C و فیبرهای محلول و نامحلول، یک عمل حفاظتی در قبال افزایش غلظت خون و کاهش میزان فیبرینوژن (پروتئینی که تبدیل به لخته خون می‌شود)‌ و افزایش فشارخون دارند.
درمان غلظت خون:
عرق شاهتره روزی یک لیوان
کاهش استرس و رفع یبوست احتمالی
افزایش مصرف مایعات و دمنوشها
پرهیز از سیگار و هوای آلوده
مصرف شربت عسل روزی یک دو لیوان
حجامت عام و ساقین
فصد خون (گرفتن خون از بیمار)‌ تحت نظر پزشک
توصیه های تکمیلی
مصرف مواد زیر با توجه به مزاج افراد و شرائط زمانی و مکانی پیشنهاد میشود
آب لیموی ترش
موز، زنجبیل، زیره و جعفری
پیاز خام سفید شیرین (افراد دارای غلظت خون و انسداد عروقی نباید در مصرف پیاز پخته زیاده‌روی کنند)
آلو به صورت ناشتا، خون را تصفیه می‌کند.
آویشن، موجب کاهش غلظت خون می‌شود.
اکلیل الملک (ناخنک)، موجب جلوگیری از لخته خون می‌شود.
انار، انگور و بید، به عنوان پالایش خون استفاده می‌شود.
توت سیاه، تمشک، تمبر هندی و پاپریکا (فلفل قرمز آمریکایی)، خون را رقیق می‌کند.
خیار سبز، خرما، خرفه، چوبه، چغندر، جین سینگ و ترشک (رومکس)، خون را تصفیه می‌کند.
چای ترش، جلوگیری کننده از غلظت خون می‌باشد.
کدو مسمایی، سیر، چوب چینی، موجب رقیق شدن خون
می‌شود.
زیتون، دارواش (کشمش کولی) و دم اسب، جلوگیری از سفتی عروق می‌کنند.
هندوانه، والک، گیلاس، کلم، کاسنی، غوره، عناب، یونجه، شنبلیله، شبدر، سیاه دانه، ریواس و زالزالک، زرشک و زغال اخته موجب تصفیه خون می‌شوند.
هویج، سیب و
کرفس موجب باز شدن عروق میشود
هلو مرزه ماش شلیل نعناع باعث کاهش غلظت خون می شود
8 عدد عناب شب در آب خیسانده شود و صبح ناشتا تا 40 روز مصرف شود
تمر هندی 2 سیر سنجد 10 عدد آلوبخارا 2 سیر هر سه قلم مخلوط کرده سه قسمت شود و هرشب یک قسمت در گلاب خیسانده و صبح ناشتا همراه مقداری آب حل شود و میل کنید برای دموی مزاج و غلظت خون عالی هست

حکیم باشی کانالی متفاوت در طب
⚛عضویت

 

برخی موضوعات مشابه

بالا