در دوران بارداری چه چیزهایی نخوریم؟

  • شروع کننده موضوع farimah hd
  • بازدیدها 256
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

farimah hd

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/12/24
ارسالی ها
1,945
امتیاز واکنش
3,276
امتیاز
506
محل سکونت
تهران
پنیر خامه ای نخورید

از مقداری پنیر پارمیجانو ( پنیر ایتالیایی ) رنده شده در پاستای خود لـ*ـذت ببرید اما از پنیر های خامه ای صرف نظر کنید. پنیر خامه ای تولید شده با شیر پاستوریزه نشده، می توانند باکتری های لیستریا که می توانند خطرناک یا حتی تهدیدکننده زندگی شما و کودک تان باشند را در برداشته باشند. بهتر است از پنیر بری، پنیر کامامبر، پنیر فتا، پنیر رگه آبی، پنیر کوئسو بلانکو و کوئسو فرسکو و پنیر پانل اجتناب کنید – مگر اینکه برچسب پاستوریزه بر روی آن وجود داشته باشد.

pregnancy6.jpg


گوشتی که به اندازه کافی پخته نشده است، نخورید!

حالا زمان سفارش استیک ها و همبرگر هایی است که همگی به طور کامل پخته شده اند. گوشت خام یا کامل پخته نشده می تواند پناه گاهی برای انگل توکسوپلاسما گوندی و یا باکتری های دیگر باشد. هنگام غذا خوردن، اطمینان حاصل کنید گوشت شما داغ و کاملاً پخته شده باشد. در خانه، درجه حرارت گوشت باید حداقل ۱۴۵ درجه فارنهایت ، برای گوشت چرخ کرده همانند همبرگر ۱۶۰ و برای سـ*ـینه مرغ ۱۶۵ درجه فارنهایت باشد.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • farimah hd

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/12/24
    ارسالی ها
    1,945
    امتیاز واکنش
    3,276
    امتیاز
    506
    محل سکونت
    تهران
    از آبمیوه های تازه بر حذر باشید!

    آب میوه های موجود در رستوران ها و آبمیوه فروشی های سطح شهر ممکن است برای محافظت از شما در برابر باکتری های نظیر سالمونلا و اشریشیا کُلی ، پاستوریزه نباشند. برخی مارکت ها نیز آب میوه های پاستوریزه نشده سرد را در فریزرها به فروش می رسانند – برچسب های هشدار را بررسی کنید. زنان باردار باید و باید آبمیوه های پاستوریزه را میل کنند. آب میوه های بطری و شیشه ای موجودر سوپر مارکتها نیز برای شما امن است.

    pregnancy5.jpg


    تیرامیسو خانگی

    بسیاری از دسرهای خانگی از جمله موس، مرنگ ( نوعی کیک میوه دار ) و تیرامیسو حاوی تخم مرغ خام هستند. برخی سوپر مارکت ها تخم مرغ پاستوریزه می فروشند که برای خام خوردن مشکلی ندارند و می توانند به شکل خام هم مصرف شوند. اطمینان حاصل کنید برچسب روی تخم مرغ عبارت ” پاستوریزه ” را نوشته باشد.

    pregnancy3.jpg


    ماهی با جیوه

    ماهی برای شما و نوزاد شما مناسب است اما به شرطی که انتخاب های تان هوشمندانه باشد. اره ماهی، کاشی ماهی، شاه ماهی خال خالی و کوسه ماهی حاوی مقادیر بالایی متیل جیوه است. این فلز می تواند برای نوزاد شما مضر باشد. شما می توانید با خیال راحت تا ۱۲ اونس غذای دریایی در هفته نوش جان کنید ؛ پس ماهی هایی را انتخاب کنید که مقادیر کمی جیوه دارند : گربه ماهی، ماهی سالمون ( آزاد )، ماهی کاد و کنسرو تن ماهی.

    اگر ماهی تن باله دراز را دوست دارید، مصرف خود را به ۶ اونس در هفته محدود کنید. قبل از مصرف روغن ماهی یا هر نوع مکمل دیگری در دوران بارداری با پزشک خود صحبت کنید.

    pregnancy4.jpg


    سوسیس و کالباس

    برخلاف بسیاری از میکروب های دیگر در غذا، لیستریا می تواند در دمای داخل یخچال شما رشد کند. به همین دلیل، در دوران بارداری باید از خوردن سوسیس ، کالباس و هات داگ خودداری کنید اما اگر همچنان اصرار به خوردن این غذاها دارید و یا هـ*ـوس کردید، می توانید آنها را گرم کنید و بلافاصله مصرف کنید.

    pregnancy7.jpg


    میوه / سبزیجات شسته نشده

    حالا زمان مصرف میوه ها و سبزیجات است ؛ فقط اطمینان حاصل کنید آنها را کاملاً با آب شستشو کرده باشید. انگلی به نام توکسوپلاسما گوندی که در بالا هم معرفی شد، می تواند برای نوزاد شما بسیار خطرساز باشد. از صابون برای شستشو این محصولات استفاده نکنید ؛ در عوض، سطح رویه سبزیجات و میوه ها را با یک برس سبزی کوچک پاک کنید. هر ناحیه کبودی و کوفتگی را برش دهید چرا که ممکن است این باکتری را در خود جای داده باشد. برای اجتناب از باکتری لیستریا، میوه طالبی را قبل از برش با برس مالش دهید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    برخی موضوعات مشابه

    بالا