پنیر خامه ای نخورید
از مقداری پنیر پارمیجانو ( پنیر ایتالیایی ) رنده شده در پاستای خود لـ*ـذت ببرید اما از پنیر های خامه ای صرف نظر کنید. پنیر خامه ای تولید شده با شیر پاستوریزه نشده، می توانند باکتری های لیستریا که می توانند خطرناک یا حتی تهدیدکننده زندگی شما و کودک تان باشند را در برداشته باشند. بهتر است از پنیر بری، پنیر کامامبر، پنیر فتا، پنیر رگه آبی، پنیر کوئسو بلانکو و کوئسو فرسکو و پنیر پانل اجتناب کنید – مگر اینکه برچسب پاستوریزه بر روی آن وجود داشته باشد.
گوشتی که به اندازه کافی پخته نشده است، نخورید!
حالا زمان سفارش استیک ها و همبرگر هایی است که همگی به طور کامل پخته شده اند. گوشت خام یا کامل پخته نشده می تواند پناه گاهی برای انگل توکسوپلاسما گوندی و یا باکتری های دیگر باشد. هنگام غذا خوردن، اطمینان حاصل کنید گوشت شما داغ و کاملاً پخته شده باشد. در خانه، درجه حرارت گوشت باید حداقل ۱۴۵ درجه فارنهایت ، برای گوشت چرخ کرده همانند همبرگر ۱۶۰ و برای سـ*ـینه مرغ ۱۶۵ درجه فارنهایت باشد.
از مقداری پنیر پارمیجانو ( پنیر ایتالیایی ) رنده شده در پاستای خود لـ*ـذت ببرید اما از پنیر های خامه ای صرف نظر کنید. پنیر خامه ای تولید شده با شیر پاستوریزه نشده، می توانند باکتری های لیستریا که می توانند خطرناک یا حتی تهدیدکننده زندگی شما و کودک تان باشند را در برداشته باشند. بهتر است از پنیر بری، پنیر کامامبر، پنیر فتا، پنیر رگه آبی، پنیر کوئسو بلانکو و کوئسو فرسکو و پنیر پانل اجتناب کنید – مگر اینکه برچسب پاستوریزه بر روی آن وجود داشته باشد.
![pregnancy6.jpg](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2018/01/pregnancy6.jpg)
گوشتی که به اندازه کافی پخته نشده است، نخورید!
حالا زمان سفارش استیک ها و همبرگر هایی است که همگی به طور کامل پخته شده اند. گوشت خام یا کامل پخته نشده می تواند پناه گاهی برای انگل توکسوپلاسما گوندی و یا باکتری های دیگر باشد. هنگام غذا خوردن، اطمینان حاصل کنید گوشت شما داغ و کاملاً پخته شده باشد. در خانه، درجه حرارت گوشت باید حداقل ۱۴۵ درجه فارنهایت ، برای گوشت چرخ کرده همانند همبرگر ۱۶۰ و برای سـ*ـینه مرغ ۱۶۵ درجه فارنهایت باشد.
آخرین ویرایش توسط مدیر: