جالب و دانستنی رازهایی که باید درباره ی فست فودها دانست

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 243
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
نکاتی که از شما مخفی می شوند؛
رازهایی که باید درباره ی فست فودها دانست
رستوران های فست فود به جزء جدایی ناپذیر جامعه ی ما تبدیل شده اند، برای همه آسان نیست تا در برابر وسوسه ی خوردن فست فود مقاومت کنند. در این میان رستوران های فست فود هم از ترفندهایی برای جذب مشتری و فروش بیشتر محصولات خود استفاده می کنند. بیایید با نمونه هایی از آنها آشنا شویم.



اغلب غذاها یک مزه را می دهند

همه ی غذاها تقریبا یک مزه را می دهند؛ فست فودهای زنجیره ای اغلب می دانند که مردم چه مزه هایی را دوست دارند، به خاطر همین همه ی محصولاتشان مزه ی اصلی غذای مورد علاقه و محبوب را می دهد. به همین دلیل خیلی راحت می توانند به تمایلات مشتریان خود پاسخ دهند. به کار گیری این ترفند باعث رضایت همیشگی مشتری ها می شود.

106316_892.jpg

برگرها در کوتاه ترین زمان ممکن پخته می شوند

در فست فودی ها اغلب قطعات برگر در مدت ۳۰ ثانیه آماده می شود. دلیل این است که آنها از قبل برگرها را می پزند و فریز می کنند و وقتی که مشتری برگر سفارش دهد به سرعت برایش آماده می کنند.

106317_427.jpg


غذاها طوری طراحی و پخته می شوند که به سرعت خورده شوند
در این رستوران ها بلعیدن یک تکه غذا تقریبا بعد از جویدن ۱۲ بار امکانپذیر است، در حالیکه معمولا یک قطعه غذا در خانه ۱۵ بار جویده می شود، بنابراین هر چقدر کمتر فرآیند جویدن طول بکشد، مقدار بیشتری غذا خورده می شود.


106318_583.jpg



استفاده از رنگ های خاص برای تحـریـ*ک اشتها

رنگ های زرد و یا قرمز تمایل مشتریان برای خرید بیشتر فست فودها را افزایش می دهد. رنگ قرمز نماد سس گوجه فرنگی و رنگ زرد نماد سس خردل است.

106319_476.jpg


قرار گرفتن در عمل انجام شده به هدف فروش بیشتر
هدف اصلی فروش بیشتر است؛ کارشناسان می گویند کار سختی است تا آنچه که مستقیما به شما ارائه می شود را نپذیرید و دست رد به آن بزنید. ۸۵ درصد از مردم وقتی غذایی را سفارش می دهند، با حجمی بیشتر از مقدار سفارش داده شده مواجه می شوند. در واقع فروشندگان، آنها را در عمل انجام شده قرار می دهند تا بیشتر بفروشند.

106320_466.jpg


سالادها همیشه سالم ترین انتخاب ها نیستند
در بسیاری از این رستوران ها از سالاد به عنوان سالمترین گزینه ی غذایی استفاده می شود. اما به دلیل افزودنی هایی که اغلب در این سالادها ریخته می شود، میزان کالری آنها افزایش می یابد. به علاوه این که مواد تشکیل دهنده ی سُس های سالاد نیز همیشه یک معما بوده که کارکنان تمایلی برای افشایش نداشته اند.

106321_361.jpg


قهوه هایی که نه تنها سر حالتان نمی کنند بلکه باعث افسردگی هستند

در برخی از فست فودهای زنجیره ای به جای لیوان های گیاهی از انواع استریوفوم استفاده می کنند. این ماده حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی است که وقتی در نزدیکی مایعات و نوشیدنی های داغ قرار می گیرد، می تواند روی سیستم عصبی فرد تاثیر گذاشته و منجر به افسردگی یا کاهش تمرکز او شود.

106325_989.jpg


تخم مرغ هایی که خالص نیستند

تخم مرغ هایی که در ساندویچ ها عرضه می شوند، تخم مرغ خالص نیستند بلکه مخلوطی از تخم مرغ و ترکیبی از گلیسیرین، نوعی سیلیکون و افزودنی های E552 می باشند که مزه ی تخم مرغ دارند و غذا را تازه نشان می دهند.

106326_254.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا