جالب و دانستنی راز پاپ کورن؛ چرا ذرت با گرم شدن منفجر می شود؟

  • شروع کننده موضوع MASUME_Z
  • بازدیدها 215
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

MASUME_Z

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/04/18
ارسالی ها
4,852
امتیاز واکنش
29,849
امتیاز
1,120
وبسایت تابناک باتو:

پاپ کورن (ذرت بوداده) یکی از معروف ترین خوراکی های جهان است، علاوه بر طعم لذیذ و قیمت ارزان آن، همیشه در دسترس است و خیلی زود و راحت تهیه می شود.

1148003_558.jpg


ذرت بو داده یک نوع خاص از ذرت و تنها حالتی است که ذرت در آن منفجر می شود، در داخل هر دانه یک قطره آب کوچک وجود دارد که پوست ضخیمی آن را احاطه کرده است. وقتی به دانه حرارت وارد می شود، آب موجود در داخل آن به بخار تبدیل می شود. این بخار به پوسته ضخیم اطراف فشار وارد می کند تا جایی که ذرت منفجر می شود و دانه های کرکی و نرم پاپ کورن متولد می شوند.

واقعیت های جالب درباره پاپ کورن

1148004_245.jpg


ایالات متحده آمریکا بیشترین مصرف پاپ کورن را در جهان دارد. در دهه پنجاه مصرف این ماده جهش عجیبی در آمریکا داشت، مردم همزمان با تماشای تلویزیون پاپ کورن می خوردند.

1148005_821.jpg


گفته می شود، بومیان اصیل آمریکا کسانی بودند که پاپ کورن را به اروپایی ها معرفی کردند آنها در یکی از اعیاد به اروپایی ها ذرت بو داده هدیه دادند.

1148006_777.jpg


دانشمندان آثار به جای مانده از دانه های ذرت بو داده را درون غاری در مکزیک یافتند که عمر آن چهار هزار سال بود، و این کشف تاریخی نشان داد که پاپ کورن از دیرباز برای ساکنین آن مناطق شناخته شده بوده است.

1148007_363.jpg


تمدن آزتک ذرت بو داده را می شناخت، آنها یک افسانه بامزه و جالب درباره ذرت بو داده و انفجار آن داشتند. این افسانه می گوید، در هر دانه ذرت یک دیو خانه دارد و حرارت سبب عصبانیت این دیو می شود، هر چقدر حرارت ذرت بیشتر می شود خشم دیو بیشتر و بیشتر می شود تا جایی که از شدت عصبانیت می ترکد.
1148008_605.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
15
بازدیدها
588
بالا