![15-4.jpg](https://irancook.ir/wp-content/uploads/2016/08/15-4.jpg)
- زمان آماده سازی
- 10 دقیقه
- زمان پخت
- 15 دقیقه
- برای
- 2 نفر
- سطح مهارت
متوسط
- مواد لازم برای رولت تخم مرغ و اسفناج
- تخم مرغ 5 عدد
- آرد 5 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا 1/2 لیوان
- اسفناج و نمک و فلفل به مقدار لازم
رولت تخم مرغ و اسفناج
![rollet-esfenaj-1.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/omlet-coco/rollet-esfenaj-1.jpg)
طرز تهیه : تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید. سپس آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه را داخل قالب بریزید. اسفناج ها را ریز خرد کنید سپس روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها ببندد.
![rollet-esfenaj-2.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/omlet-coco/rollet-esfenaj-2.jpg)
پس از اینکه تخم مرغ بسته شد قالب را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل بشقاب سرو نمایید.
نکته : میتوانید به جای اسفناج از گوشت چرخ کرده ، گوجه خرد شده ، قارچ و … استفاده کنید.