- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد مورد نیاز:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
رولت یکی از شیرینی هایی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه رولت کدو حلوایی را به شما آموزش می دهیم.
مواد مورد نیاز:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- پوره کدو حلوایی: دوسوم پیمانه
- آرد: سه چهارم پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
- شکر: 1 پیمانه
- پودر قند: یک چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر: 1 ق چ
- پودر دارچین: 1 ق چ
- خامه فرم گرفته: به میزان لازم
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روش پخت:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. تخم مرغ را داخل کاسه ای شکسته و با همزن برقی بزنید تا صاف شود. بعد به تدریج شکر را افزوده و 10 دقیقه دیگر با دور تند به هم زدن ادامه دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. پوره کدو حلوایی را به مخلوط تخم مرغ افزوده و با همزن مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. بیکینگ پودر، آرد، پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید. بعد آن را مخلوط کرده و 3 مرتبه الک کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ افزوده و کمی با همزن بزنید. بعد با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. سینی به ابعاد 30 در 40 سانتی متری را انتخاب کرده، سپس کف آن کاغذ روغنی بیندازید و مخلوط مواد را داخل آن پهن کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد. سپس بگذارید تا خنک شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. روی کاغذ روغنی مقداری پودر قند پاشیده، سپس کیک را روی آن قرار داده، با کمک کاغذ آن را رول کنید و به مدت 60 دقیقه کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7. رول کیک را باز کرده و به وسیله کاردکی روی آن خامه بمالید. بعد دوباره آن را رول کرده و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8. رولت آماده شده را برش زده و سرو کنید (می توانید در هنگام سرو روی آن مقداری پودر قند بپاشید).[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]روش پخت:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. تخم مرغ را داخل کاسه ای شکسته و با همزن برقی بزنید تا صاف شود. بعد به تدریج شکر را افزوده و 10 دقیقه دیگر با دور تند به هم زدن ادامه دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. پوره کدو حلوایی را به مخلوط تخم مرغ افزوده و با همزن مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. بیکینگ پودر، آرد، پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید. بعد آن را مخلوط کرده و 3 مرتبه الک کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ افزوده و کمی با همزن بزنید. بعد با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. سینی به ابعاد 30 در 40 سانتی متری را انتخاب کرده، سپس کف آن کاغذ روغنی بیندازید و مخلوط مواد را داخل آن پهن کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد. سپس بگذارید تا خنک شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. روی کاغذ روغنی مقداری پودر قند پاشیده، سپس کیک را روی آن قرار داده، با کمک کاغذ آن را رول کنید و به مدت 60 دقیقه کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7. رول کیک را باز کرده و به وسیله کاردکی روی آن خامه بمالید. بعد دوباره آن را رول کرده و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8. رولت آماده شده را برش زده و سرو کنید (می توانید در هنگام سرو روی آن مقداری پودر قند بپاشید).[/BCOLOR]