رولت سـ*ـینه بوقلمون و سبزیجات

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 176
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
rolet-boghalamon.jpg




رولت سـ*ـینه بوقلمون و سبزیجات



سـ*ـینه بوقلمون 1 عدد . تخم مرغ 2 عدد . نعنا خشک 2 قاشق چایخوری . سیر 5 حبه

گشنیز خرد شده 1 لیوان . جعفری خرد شده 1 لیوان . ترخون 1/4 لیوان . هویج 2 عدد

رب گوجه فرنگی یا سس قرمز 4 قاشق غذاخوری . لوبیا سبز 20 عدد . زرشک 1/4 لیوان

کالباس 10 ورقه . کدو حلوایی مقداری . روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم


rolet-boghalamon-1.jpg




طرز تهیه : تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با مقداری نمک و فلفل بزنید تا کف کند سپس زرشک ، گشنیز ، جعفری ، نعنا خشک و ترخون را اضافه و مخلوط کنید.



داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و مایه ای که اماده کرده اید را داخل روغن داغ بریزید و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید ( روش تهیه مانند کوکو سبزی است اما نیازی به سرخ شدن بیش از اندازه نیست ).



rolet-boghalamon-2.jpg




سـ*ـینه بوقلمون را 1 شب در یخچال استراحت دهید تا خوب سرد شود سپس سـ*ـینه بوقلمون را از پشت ( بخش چربی پوست زیر کار باشد ) ، روی سطح کار قرار دهید و بکوبید تا پهن شود ( روی ان کیسه فریزر قرار میدهید و آرام میکوبید تا پهن شود ).



پس از اینکه سـ*ـینه بوقلمون پهن شد سیرها را از وسط نصف کنید و روی سطح گوشت قرار دهید سپس سبزی آماده را در مرکز آن قرار دهید و روی آن را با چند لایه کالباس پر کنید.



rolet-boghalamon-3.jpg




هویج ها را پوست بکنید و به صورت نوارهایی بلند و باریک برش بزنید ، کدو حلوایی را نیز به شکل و اندازه هویج ببرید و کنار برش های هویج قرار دهید و در انتها نیز لوبیاها را روی مواد بگذارید.



سـ*ـینه بوقلمون را از دو طرف با دقت جمع کنید به صورتی که مواد در مرکز سـ*ـینه بوقلمون قرار بگیرد ( همانند رولت جمع کنید ) ، با استفاده از نخ یا سیم اطراف بوقلمون را خوب ببندید و روی سطح پوست و همچنین لایه بین گوشت و پوست را با مقداری روغن زیتون ماساز دهید و در انتها نمک و فلفل بپاشید.



rolet-boghalamon-4.jpg




داخل ظرف فر چند عدد سیب زمینی ، پیاز ، هویج ، سیر یا موسیر و … بریزید و گوشت بوقلمون را روی این مواد قرار دهید سپس روی ظرف را کامل با آلمینیوم بپوشانید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.



پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید و پوشش المینیومی را بردارید و مجدد به مدت 30 – 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت بوقلمون طلایی شود ( در این مرحله 1 لیوان اب داخل ظرف بریزید تا رطوبت در ته ظرف موجب سوختن سبزیجات نشود ).



پس از پخت بوقلمون را از فر خارج کنید و پوشش آلمینیومی را مجدد روی گوشت قرار دهید ( برای حفظ رطوبت گوشت ) ، 15 دقیقه صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود سپس پوشش را بردارید و گوشت را به صورت رولت برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا