سالادهایی سالم تر، با این چاشنی ها

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 197
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
سبزیجات از جمله مواد غذایی مفید و سالم هستند، اما مصرف مداوم بدون این که تغییری در مزه آنها ایجاد شود می تواند خسته کننده باشد. یک چاشنی سالاد خوب می تواند همه چیز را تغییر دهد. این در شرایطی است که تهیه چاشنی های خوشمزه و سالم در خانه بسیار آسان است. چاشنی های سالاد آماده می توانند از مزه خوبی برخوردار باشند اما بسیاری از آنها حاوی رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی و قند و نمک بیش از اندازه هستند.

چاشنی سالاد ایتالیایی

مواد تشکیل دهنده:

  • دو سوم فنجان روغن زبتون فوق بکر
  • سه قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به خوبی رنده شده
  • یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده یا یک قاشق غذاخوری جعفری خشک شده
  • یک چهارم یک پیاز اندازه متوسط به خوبی خرد شده (حدود دو قاشق غذاخوری) یا دو قاشق چای خوری پودر پیاز
  • آب نصف یک لیمو (حدود دو قاشق غذاخوری)
  • یک قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده یا دو قاشق غذاخوری ریحان خشک شده
  • یک قاشق غذاخوری ارگانو تازه خرده شده یا دو قاشق غذاخوری ارگانو خشک شده
  • یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
  • یک قاشق چای خوری عسل
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

1313641_970.jpg


دستورالعمل:

تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید. همچنین می توانید مواد را داخل یک غذاساز یا مخلوط کن ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب و صاف شوند به هم بزنید. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.

ارزش تغذیه ای:

  • اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
  • کالری: 186
  • چربی کل: 19.4 گرم
  • کلسترول: 3.6 میلی گرم
  • سدیم: 365.4 میلی گرم
  • کربوهیدرات کل: 1.6 گرم
  • فیبر غذایی: 0.3 گرم
  • پروتئین: 2 گرم

مناسب برای سالادهای جانبی به ویژه با لازانیا، سالادهای اشتها آور، فرو بردن نان، مزه دار کردن مرغ یا ماهی، سالاد پاستا.


چاشنی سالاد بالزامیک

مواد تشکیل دهنده:

  • نصف فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • نصف فنجان سرکه بالزامیک
  • دو قاشق چای خوری خردل دیژون
  • یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

1313642_972.jpg


دستورالعمل:

تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.

ارزش تغذیه ای:

  • اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
  • کالری: 143
  • چربی کل: 13.5 گرم
  • کلسترول: -
  • سدیم: 308.6 گرم
  • کربوهیدرات کل: 5.1 گرم
  • فیبر غذایی: 0.1 گرم
  • قند: 4.6 گرم
  • پروتئین: 0.2 گرم

مناسب برای انواع مختلف سالاد، مزه دار کردن گوجه فرنگی، مزه دار کردن گوشت.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا