سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 121
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • سیب زمینی بزرگ, خرد شده : 4 عدد
  • آناناس تازه , مکعبی خرد شده : 300 گرم
  • هویج , رنده شده : 2 عدد
  • جوانه لوبیا : 175 گرم
  • پیازچه خرد شده : 1 دسته
  • کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : 1 عدد
  • کرفس , چوب کبریتی خلال شده : 3 ساقه
  • بادام زمینی , بدون نمک : 175 گرم
  • فیله سـ*ـینه مرغ پخته , خرد شده : 2 عدد
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم جهت تهیه سس:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • کره بادام زمینی : 6 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
  • سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
  • روغن کنجد : 2 قاشق چای خوری
  • آب لیمو ترش : 4 قاشق چای خوری
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
853386_861.jpg

[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
توصیه سرآشپز:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا