- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
محققان دانشگاه آدلاید بعد از مطالعه اخیرشان اعلام کردند که نمیتوان جایگاه گوشت قرمز در رژیم غذایی مدرن را انکار کرد، اما این ماده غذایی امروزه در حال کمک به شیوع چاقی در سطح جهان است. آنان در این مطالعه مهم، ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و میزان چاقی را در ۱۷۰ کشور جهان بررسی کردهاند.
پروفسور ماشی هنیبرگ، سرپرست واحد تحقیقات انسانشناسی زیستی و آناتومی مقایسهای دانشگاه آدلاید که رهبری این تیم تحقیقاتی را بر عهده داشته است، میگوید: «یافتههای ما احتمالا به بحثهای زیادی دامن میزنند، چون نشان میدهند که نقشآفرینی گوشت قرمز در شیوع چاقی جهانی بهاندازه نقش مصرف قند مهم است. ما بعد از بررسی شیوع چاقی در ۱۷۰ کشور جهان، به این نتیجه رسیدیم که دسترسپذیری قند در یک کشور، ۵۰ درصد از موضوع چاقی را شامل میشود، درحالی که ۵۰ درصد دوم به گوشت قرمز مرتبط میگردد.
بعد از در نظر گرفتن تفاوتهای مربوط به ثروت کشورها (تولید ناخالص داخلی)، مصرف کالری، وضعیت شهرنشینی وبیتحرکی بدنی که همگی دارای نقش مهمی در ابتلا به چاقی هستند، دسترسپذیری قند همچنان بهعنوان یک عامل مهم باقی ماند که بهطور مستقل ۱۳ درصد در این وضعیت سهم دارد. این سهم برای گوشت قرمز نیز بهطور مستقل به ۱۳ درصد میرسد.
شکی نیست که باید به مردم درباره مصرف بیش از حد قند و برخی چربیها در رژیم غذایی هشدار داده شود، اما براساس این یافتهها معتقدیم که میزان گوشت قرمز در رژیم غذایی مردم نیز از نقش مهمی در شیوع چاقی برخوردار است».
پروفسور ماشی هنیبرگ، سرپرست واحد تحقیقات انسانشناسی زیستی و آناتومی مقایسهای دانشگاه آدلاید که رهبری این تیم تحقیقاتی را بر عهده داشته است، میگوید: «یافتههای ما احتمالا به بحثهای زیادی دامن میزنند، چون نشان میدهند که نقشآفرینی گوشت قرمز در شیوع چاقی جهانی بهاندازه نقش مصرف قند مهم است. ما بعد از بررسی شیوع چاقی در ۱۷۰ کشور جهان، به این نتیجه رسیدیم که دسترسپذیری قند در یک کشور، ۵۰ درصد از موضوع چاقی را شامل میشود، درحالی که ۵۰ درصد دوم به گوشت قرمز مرتبط میگردد.
بعد از در نظر گرفتن تفاوتهای مربوط به ثروت کشورها (تولید ناخالص داخلی)، مصرف کالری، وضعیت شهرنشینی وبیتحرکی بدنی که همگی دارای نقش مهمی در ابتلا به چاقی هستند، دسترسپذیری قند همچنان بهعنوان یک عامل مهم باقی ماند که بهطور مستقل ۱۳ درصد در این وضعیت سهم دارد. این سهم برای گوشت قرمز نیز بهطور مستقل به ۱۳ درصد میرسد.
شکی نیست که باید به مردم درباره مصرف بیش از حد قند و برخی چربیها در رژیم غذایی هشدار داده شود، اما براساس این یافتهها معتقدیم که میزان گوشت قرمز در رژیم غذایی مردم نیز از نقش مهمی در شیوع چاقی برخوردار است».