- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]اده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل میدهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است. این صبحانه بیشتر در روستاهای شمال هند تهیه میشود، اما مطمئنیم که شما هم آن را دوست خواهید داشت.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1512357_635.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512357_635.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
لپه و لوبیا را بشویید و یک شب خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید و در یک آسیاب بریزید و خرد کنید تا خوب خمیر شوند. میتوانید یک قاشق غذاخوری آب هم هنگام آسیاب شدن به آن اضافه کنید، اما آب بیشتری اضافه نکنید، چون به خمیر سفتی نیاز داریم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- دو پیمانه آرد برنج
- یک پیمانه لپه
- نصف پیمانه لوبیا سفید
- ۱ دسته برگ گشنیز
- نصف پیمانه برگ شوید خردشده
- فلفل سبز (به مقدار دلخواه)
- ۸ تا ۱۰ ورقه سیر
- نمک به مقدار کافی
- آب ولرم برای خمیر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
لپه و لوبیا را بشویید و یک شب خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید و در یک آسیاب بریزید و خرد کنید تا خوب خمیر شوند. میتوانید یک قاشق غذاخوری آب هم هنگام آسیاب شدن به آن اضافه کنید، اما آب بیشتری اضافه نکنید، چون به خمیر سفتی نیاز داریم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1512359_351.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512359_351.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خمیر را در یک کاسه بریزید. میتوانید آن را به دو بخش تقسیم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
خمیر را در یک کاسه بریزید. میتوانید آن را به دو بخش تقسیم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1512360_655.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512360_655.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیر و فلفل را در یک آسیاب بریزید و خرد کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
سیر و فلفل را در یک آسیاب بریزید و خرد کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1512361_524.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512361_524.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گشنیزها و برگهای شوید را بشویید و آن را خوب خرد کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
گشنیزها و برگهای شوید را بشویید و آن را خوب خرد کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1512362_252.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512362_252.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در یک کاسه، خمیر عدس و لوبیا را با خمیر سیر و فلفل و گشنیز و شوید خردشده و نمک مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
در یک کاسه، خمیر عدس و لوبیا را با خمیر سیر و فلفل و گشنیز و شوید خردشده و نمک مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1512363_996.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512363_996.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
آرد را در یک کاسه بریزید و آب ولرم را به آن اضافه کنید. آن را خوب ورز دهید تا خمیر سفت و یک دستی به دست آید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
آرد را در یک کاسه بریزید و آب ولرم را به آن اضافه کنید. آن را خوب ورز دهید تا خمیر سفت و یک دستی به دست آید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1512364_755.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512364_755.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خمیر را به ۱۸ - ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را بردارید و با دستهایتان یک گلوله صاف درست کنید.
[/BCOLOR]
خمیر را به ۱۸ - ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را بردارید و با دستهایتان یک گلوله صاف درست کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1512365_118.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512365_118.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
حالا خمیر را باز کرده و دو قاشق چایخوری از موادی که آماده کرده بودید را داخل آن قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
حالا خمیر را باز کرده و دو قاشق چایخوری از موادی که آماده کرده بودید را داخل آن قرار دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1512366_604.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512366_604.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
همین کار را با سایر خمیرها هم تکرار کنید و به شکل ستاره درآورید (مانند تصویر)[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
همین کار را با سایر خمیرها هم تکرار کنید و به شکل ستاره درآورید (مانند تصویر)[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
![1512367_946.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512367_946.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بخارپز کنید. اگر بخارپز ندارید میتوانید دو لیوان آب در قابلمه بریزید و یک سینی روی آن قرار داده و در ظرف را بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بخارپز کنید. اگر بخارپز ندارید میتوانید دو لیوان آب در قابلمه بریزید و یک سینی روی آن قرار داده و در ظرف را بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
![1512368_219.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/25/1512368_219.jpg)