صبحانه‌ای سالم و مقوی به سبک هندی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 103
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]اده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است. این صبحانه بیشتر در روستاهای شمال هند تهیه می‌شود، اما مطمئنیم که شما هم آن را دوست خواهید داشت.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512357_635.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • دو پیمانه آرد برنج
  • یک پیمانه لپه
  • نصف پیمانه لوبیا سفید
  • ۱ دسته برگ گشنیز
  • نصف پیمانه برگ شوید خردشده
  • فلفل سبز (به مقدار دلخواه)
  • ۸ تا ۱۰ ورقه سیر
  • نمک به مقدار کافی
  • آب ولرم برای خمیر
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
لپه و لوبیا را بشویید و یک شب خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید و در یک آسیاب بریزید و خرد کنید تا خوب خمیر شوند.‌ می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب هم هنگام آسیاب شدن به آن اضافه کنید، اما آب بیشتری اضافه نکنید، چون به خمیر سفتی نیاز داریم.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512359_351.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خمیر را در یک کاسه بریزید. می‌توانید آن را به دو بخش تقسیم کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512360_655.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیر و فلفل را در یک آسیاب بریزید و خرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512361_524.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گشنیز‌ها و برگ‌های شوید را بشویید و آن را خوب خرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512362_252.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در یک کاسه، خمیر عدس و لوبیا را با خمیر سیر و فلفل و گشنیز و شوید خردشده و نمک مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512363_996.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
آرد را در یک کاسه بریزید و آب ولرم را به آن اضافه کنید. آن را خوب ورز دهید تا خمیر سفت و یک دستی به دست آید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512364_755.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خمیر را به ۱۸ - ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را بردارید و با دستهایتان یک گلوله صاف درست کنید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512365_118.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
حالا خمیر را باز کرده و دو قاشق چایخوری از موادی که آماده کرده بودید را داخل آن قرار دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512366_604.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
همین کار را با سایر خمیر‌ها هم تکرار کنید و به شکل ستاره درآورید (مانند تصویر)
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512367_946.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بخارپز کنید. اگر بخارپز ندارید می‌توانید دو لیوان آب در قابلمه بریزید و یک سینی روی آن قرار داده و در ظرف را بگذارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1512368_219.jpg
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا