طعم خوش قهوه؛ از ویتنام تا ایتالیا

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 108
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
میلیون ها نفر در سراسر دنیا روز خود را با یک فنجان قهوه آغاز می کنند. اما هر کشور و فرهنگی شیوه خاص خود را در درست کردن قهوه دارد. با کمی تحقیق نمونه های مختلفی از کشورهای مختلف آورده ام که واقعا جالب هستند.

قهوه تخم مرغ (ویتنام)

888928_331.jpg


مواد اصلی آن زرده تخم مرغ، شیر تغلیظ شده، شکر و قهوه داغ می باشد.



قهوه لاپلند (فنلاند)

888929_185.jpg


قبل از ریختن قهوه در فنجان یک نوع پنیر محلی در داخل قرار داده می شود.



اسپرسو (ایتالیا)

888930_149.jpg


یک دستور کلاسیک همراه با تکه ای لیمو. ابتدا باید لیمو را ته فنجان یا روی دیواره های فنجان با قاشق پهن کرد.



قهوه لاگریما (آرژانتین)

888939_151.jpg


فقط چند قطره قهوه به مقداری شیر پر از کف اضافه می شود. به این نوع قهوه می توان شیر با قهوه نیز گفت.



قهوه بون بون (اسپانیا)

888932_398.jpg


این قهوه قهوه اسپرسو با شیر تغلیظ شده است. وقتی دوباره با شیر معمولی ترکیب می شود به این مدل خاص تبدیل می شود.



قهوه تند (مراکش)

888933_748.jpg


آسیاب کردن چند نوع ادویه (کنجد، فلفل سیاه و جوز هندی) با دانه های قهوه معمولی یک نوشیدنی غیرعادی اما قوی ایجاد می کند.



قهوه با چای (هنگ کنگ)

888934_855.jpg


این ترکیب قهوه با چای شیر در جرعه اول تاثیر قوی خود را می گذارد و با چای، شیر تغلیظ شده، فلفل و قهوه درست می شود.



فراپه (یونان)

888935_691.jpg


قهوه، بستنی، شیر تغلیظ شده و مقداری آب خنک به همراه یخ طعم بسیار دلپذیری که معروف به فراپه می باشد تولید می کند.



قهوه توبا (سنگال)

888936_847.jpg


هنگام بو دادن قهوه به آن فلفل گینه اضافه می کنند. مراحل درست قهوه توبا همانند قهوه معمولی است.



قهوه با سیر و عسل (ترکیه)

888937_299.jpg


این یک نوشیدنی معروف در ترکیه است که به آن "قهوه مور قدیمی” هم
می گویند​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا