غذایی به سبک رمانتیک‌ های ایتالیایی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 101
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
این پاستاهای استوانه ای نازک که ریشه ایتالیایی دارند در بین ما ایرانی ها خیلی پُرطرفدار هستند. بله، درست حدس زدید، منظورم همان ماکارونی خودمان است. در این مطلب طرز تهیه اسپاگتی با خوراک گوشت خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم برای 6 نفر:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • 800 گرم گوشت قرمز خرد شده
  • 4 عدد فلفل قرمز
  • 2 ق س آرد سفید
  • 3 عدد پیاز خرد شده
  • 2 ق چ فلفل پاپریکا
  • 200 میلی‌لیتر آبگوشت
  • 450 گرم اسپاگتی
  • 150 گرم خامه
  • 1 ق س پیازچه خرد شده
  • به میزان لازم نمک،فلفل و روغن‌زیتون
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
860069_424.jpg

[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. فلفل‌قرمزها را از وسط به دو نیم کرده و دانه‌های داخلش را درآورید، سپس آنها را آغشته به روغن‌زیتون و کمی نمک و فلفل کنید. فلفل‌ها را روی سینی فر بچینید وآن را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید، سپس آنها را از فر درآورید. به‌صورت تکه‌های یک سانتی خردشان کنید.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. آرد را با مقداری نمک مخلوط کنید، سپس تکه‌های گوشت را داخل آن بریزید و آنها را آغشته به مخلوط آرد کنید. داخل یک قابلمه مقداری روغن ‌زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های گوشت را داخل آن تفت دهید. سپس آنها را از قابلمه درآورید.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. حال پیازهای خرد شده را بریزید و به مدت 5-4 دقیقه تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند، سپس فلفل پاپریکا و فلفل‌های خرد شده را اضافه کرده، حدود یک دقیقه تفت دهید. در این زمان تکه‌های گوشت را به قابلمه برگردانید و مواد را با هم تفت دهید. آب گوشت را هم اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت و نیم صبر کنید تا گوشت بپزد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. چند دقیقه قبل از اینکه گوشت آماده شود، قابلمه را پر از آب کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس اسپاگتی را همراه با مقداری نمک و روغن‌زیتون داخل آن بریزید و صبر کنید تا کاملاً نرم شود، سپس آن را آبکشی کنید.قبل از اینکه گوشت را از روی حرارت بردارید، خامه را همراه با مقداری نمک به آن اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید. اسپاگتی را در ظرف مرود نظرتان بکشید. خوراک گوشت را هم روی آن بریزید و با پیازچه‌های خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا