مصرف خوراکی ها چه فوایدی بر سلامتی بدن دارند؟

ραяαѕтσσ

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/06/23
ارسالی ها
1,952
امتیاز واکنش
20,924
امتیاز
749
سن
22
محل سکونت
تهران
کشمش:
کشمش ها همان انگورهای خشک شده هستند که در چند نوع قرار می گیرند؛ اما اکثر آنها دارای رنگ بنفش پررنگ مایل به سیاه و یا طلایی سبز رنگ است. معمولا برای تهیه کشمش ها از شکر استفاده شده است بنابراین آن ها دارای طعم شیرین و لـ*ـذت بخش هستند، اما مزایای کشمش ها فراتر از عطر و طعم شیرین است. آنها همچنین منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند که به بدن کمک می کند تا با رادیکال های آزاد مقابله کند. آنها حتی دارای ویتامین ها و مواد مغذی از جمله تیامین، ویتامین C، ویتامین B6 و ریبوفلاوین هستند که بدن به آن ها نیاز دارد. منبع خوبی از پتاسیم، فسفر و منگنز، هستند و آهن نیز در میوه های خشک، خشک شیرین و شیرین فراوان است. با این حال، صرف نظر از ارزش تغذیه ای فراوان، فایده دیگری که برای بدن ایجاد می شود این است که از رطوبت کمتری نسبت به انگور برخوردار است و این نقش بالقوه باعث می شود آنها به سلامت گوارش بیشتر کمک کنند، زیرا فیبر موجود در این خوراکی ها بسیار ارزشمندتر از فیبر موجود در حالت معمولشان در پشتیبانی از سیستم گوارش است.

میوه های خشک شده به عنوان یک حمایت کننده از سیستم گوارش، برای مدت زمان بسیار طولانی به عنوان میان وعده استفاده می شوند. کشمش و سایر میوه های خشک مانند آلو و زرد آلو به دلیل توانایی های آنها در جهت ارتقای سلامت روده بزرگ و کمک به دستگاه گوارش طی قرن ها استفاده شده است. به طور معمول، میوه های خشک برای حفظ سیستم گوارش، با اضافه کردن دوز کافی از فیبر غذایی سالم، همراه می شوند. این کمک می کند تا در کنار حجم و رطوبت اضافه شده، روده بتواند حرکت سریع و ملایم را تحـریـ*ک کند. میوه های خشک شده حاوی فیبر دارای مقادیر مختلفی از آن هستند و دکتر اوز انتخاب خاصی از محتوای فیبرهای خشک شده را در فهرست مورد علاقه خود می نویسد. آلو با ۱۲ گرم فیبر در هر ظرف، بعد از انجیر با ۱۴ گرم در هر ظرف قرار دارد. از شنیدن اعدادی مانند این ها، که در مورد فیبر گفته می شوند تعجب نکنید، دلیل این که چرا میوه هایی مانند آلو و انجیر که خشک شده اند، دارای مواد مغذی و مفید زیادی مانند فیبر هستند این است که مدت زمان فرآیند خشک کردن آنها بسیار کم است. این بدان معنی است که هنگامی که میوه ها آب اضافی خود را از دست داده اند، مواد مغذی فراوان موجود در میوه های تازه در اندازه های کوچکتر، جمع و جور و متمرکز قرار دارند.



خوشبختانه برای طرفداران کشمش، مزایای سلامتی کشمش ها نیز شامل ۳٫۷ گرم فیبر در هر۷۰ گرم است. از لحاظ تسکین یبوست، کشمش به همان دلیل که باعث می شود دفع مدفوع راحت تر باشد، یبوست را بهبود می بخشد. اساسا زمانی که مدفوع برای مدت طولانی در روده باقی می ماند، می تواند آب گران بها را از دست بدهد و دچار انقباض، خشکی و سخت شود. مدفوع که آب روان کننده خود را از دست داده است می تواند موجب تنش، ناراحتی و البته یبوست شود.

اکثر مواد غذایی با فیبر بالا می توانند حرکات منظم و سلامت روده را ارتقاء دهند، اما کشمش ها با استفاده از نوع دیگری از فیبر، مزایای فیبر غذایی خود را تامین می کنند. بر خلاف دیگر مواد غذایی غنی از فیبر که دارای مقدار کمی بیشتر از مقادیر مختلف فرم های محلول و نامحلول هستند، به گفته PRNewswire.com. مزایای کشمش به دلیل محتوای نوع خاص فیبر شناخته شده به عنوان فروکتان است. علت خاص بودن این نوع فیبر این است که آنها پروبیوتیک هستند و تصور می شود برای بهبود وضعیت روده بزرگ مناسب می باشند. ویکیپدیا همچنین یکی دیگر از ترکیبات ویژه موجود در کشمش را ذکر می کند و آن اسید تارتار است. تصور می شود که اسید تارتار به حفظ سیستم گوارش سالم کمک می کند و ممکن است در کنار فیبر موجود در غذاهای دیگر برای رسیدن به این هدف کمک کند. این مزایای اضافی کشمش از نظر فیبرهای غذایی، آنها را از دیگر منابع فیبر میوه ای متمایز کرده است.

کشمش بک داروی شیرین است که دارای ارزش تغذیه ای زیادی می باشد که بسیار قوی تر از اندازه های قابل قبول برای آن است. آنها سیستم گوارش را به روش های مختلفی با ارائه فیبر که می تواند به منظم بودن حرکات روده، کاهش شدت یبوست و علائم آن به عنوان یک عامل ضد سوء هاضمه و ضد التهاب مواد غذایی و کمک به سلامت کلی روده از راه های مختلفی از جمله استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک بهبود می بخشند. به نظر می رسد نسبت به اندازه کوچکی که دارد خیلی زیاد باشد. اما طعم شگفت آور آن نشان می دهد بسیاری از مزایای کشمش پنهان است.
 
  • پیشنهادات
  • برخی موضوعات مشابه

    بالا