مصرف پرتقال برای بهبودیابی

ραяαѕтσσ

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/06/23
ارسالی ها
1,952
امتیاز واکنش
20,924
امتیاز
749
سن
22
محل سکونت
تهران
شاید مهمترین مواد تغذیه ای پرتقال، میزان قابل توجه ویتامین C آنها باشد. پرتقال متوسط دارای ۱۱۶ درصد ارزش روزانه ویتامین C است. ویتامین C دارای مزایای زیادی برای سلامت چشم است. ویتامین C به شما کمک می کند خطر ابتلا به آب مروارید، ترویج عروق خونی چشم پزشکی و کاهش پیشرفت دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن را کاهش دهید.

پرتقال همچنین دارای بتا کاروتن بالایی است، ترکیبی در بدن ما برای تولید ویتامین A، که به ما کمک می کند در شرایط کم نور بتوانیم اشیاء را ببینیم. کمبود ویتامین A یکی از علل نابینایی قابل پیشگیری در کودکان است. هر ساله حدود ۲۵۰،۰۰۰ تا ۵۰۰،۰۰۰ کودک به علت کمبود ویتامین A کور می شوند.

کاهش خطر سکته مغزی
مصرف فلاونون ها، ترکیباتی که در میوه های مرکبات مانند پرتقال و گریپ فروت یافت می شود، به طور قابل توجهی کاهش خطر سکته مغزی ایسکمیک را نشان می دهد. سکته مغزی ایسکمیک زمانی که یک رگ خونی که خون را به مغز می فرستد، بسته شود رخ می دهد و حدود ۸۷ درصد از موارد سکته مغزی را تشکیل می دهند.

این یافته نتیجه یک تحقیق گسترده در دانشکده پزشکی نورویچ بود که میزان مصرف غذا را در حدود ۷۰،۰۰۰ زن طی یک دوره ۱۴ ساله بررسی کرد. محققان پس از تعدیل عوامل اضافی، فهمیدند زنانی که بیشترین مقدار فلاونون را مصرف می کردند، نسبت به زنانی که حداقل مقدار فلاونون مصرف می کردند ۱۹ درصد کمتر سکته مغزی ایسکمیک داشتند. برای زنان در این مطالعه، مصرف فلاوانون به طور معمول به شکل پرتقال، آب پرتقال، گریپ فروت و آب گریپ

فروت صورت گرفت.

مصرف ویتامین C همچنین می تواند در برابر سکته مغزی، از انواع سکته های مغزی جلوگیری کند. یک مطالعه اخیر نشان می دهد که به طور متوسط افرادی که سکته مغزی را تجربه کرده اند سطح ویتامین C در بدنشان کم بوده است، در حالی که کسانی که سکته مغزی را تجربه نکرده اند سطح طبیعی داشته اند.

به کنترل اشتها کمک می کند
پرتقال منبع جامد فیبر هستند. هر عدد پرتقال حاوی ۱۲ درصد از ارزش روزانه مصرف فیبر را دارد. رژیم غذایی دارای فیبر مزایای فراوانی دارد. با توجه به درمانگاهMayo، آن به پیشگیری از عوارض جنبش های روده ای، کاهش کلسترول، کنترل قند خون، حفظ سلامتی روده و کمک به دستیابی به وزن سالم کمک می کند. دانشکده بهداشت عمومی هاروارد می گوید به نظر می رسد فیبر خطر ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت و بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. یکی از جالب ترین اثرات فیبر این است که هضم را تسریع می کند و پس از غذا به شما کمک می کند احساس سیری بیشتری داشته باشید. این می تواند یک راه حل خوب برای افرادی باشد که می خواهند کالری را از بین ببرند و وزن کم کنند یا برای هر کسی که به دنبال یک میان وعده در بعد از ظهر برای رفع گرسنگی تا شام است.

مبارزه با سرطان
براساس گزارش موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، فیبر به حد زیادی خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را کاهش می دهد در حالی که میوه ها به طور کلی “احتمالا” خطر ابتلا به سرطان ریه، معده، دهان، حنجره، حنجره و مری را کاهش می دهند. لیموویید- ترکیباتی که در میوه های مرکبات مانند پرتقال یافت می شود، توانایی های مبارزه با سرطان را در آزمایشات آزمایشگاهی، از جمله توانایی مبارزه با سرطان ریه، پستان، معده، روده بزرگ، پوست و دهان نشان داده است.

پوست را سالم نگه می دارد
پرتقال به طور مثبت حاوی ویتامین C است، که به بدن شما کمک می کند کلاژن را تولید کند، پروتئینی که برای ایجاد پوست سالم ضروری است. محتوای بتا کاروتن پرتقال نیز به بدن کمک می کند تا ویتامین A مورد نیاز بدن را تولید و پردازش کند که به رشد سلول های پوست کمک می کند.

سالم نگه داشتن رگ های خونی
مطالعه جدیدی که در دانشگاه کلرادو انجام شد، کشف کرد که مصرف روزانه مکمل ویتامین C می تواند در جلوگیری از بیماریهای عروقی منافع زیادی داشته باشد.

محققان میزان فعالیت ET-1 را در شرکت کنندگان چاق بررسی کردند. پروتئین ET-1 یک پروتئین تسریع کننده ماهی است و بزرگسالان دارای اضافه وزن و چاق دارای فعالیت بالایی از ET-1 هستند. این باعث می شود که عروق خونی آنها بیشتر شود و خطر ابتلا به بیماری های عروقی را افزایش دهد. ورزش به عنوان یکی از راه های کاهش فعالیت ET-1 شناخته شده است. با این حال، محققان دریافتند که شرکت کنندگانی که (۵۰۰mg در / روز) یک مکمل روزانه ویتامین C را مصرف می کنند به اندازه ورزش فعالیت ET-1 در بدنشان کاهش می یابد.

اگرچه این مطالعه محدود بود و ورزش مطمئنا هنوز هم گزینه مطلوب تری است ولی نتایج خوبی برای توانایی ویتامین C در جهت ارتقاء مطلوب رگ های خونی می باشد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا