معرفی وخواص کارلا

  • شروع کننده موضوع FATEMEH_R
  • بازدیدها 105
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

FATEMEH_R

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
عضویت
2015/09/05
ارسالی ها
9,323
امتیاز واکنش
41,933
امتیاز
1,139
#کارلا

یکی از سبزیجات معروف آسیای جنوبی است و در آمازون، آفریقای شرقی، جزایر واقع در دریای کارائیب و جنوب امریکا به منظور تأمین غذا و دارو کشت می شود و از خانواده کدوئیان است. گیاهی یکساله و تک پایه و به ظاهر مثل خیار است با تعدادی زگیل که روی سطح میوه آن قرار دارد با وجود اینکه طعم آن تلخ است. از کدوهای مغزی محسوب می شود. علاوه بر آن سبزی متنوعی است و مصارف چند بعدی دارد. گیاهی است که از ریشه، ساقه، برگ، میوه و تخم آن استفاده غذایی و دارویی عدیده ای می شود.

میوه ی کارلا از نظر تغذیه مشابه سایرکدوهاست. اما ویژگی استثنایی کارلا سرشاری آن از ویتامین ث می باشد و نوع دیگری از آن سرشار از ویتامین آ است. ارزش دارویی کارلا برای تنظیم و کنترل دیابت و مبارزه با بیماری ها، موجب شده تا توجه دانشمندان سراسر جهان را به خود جلب نماید. اخیراً بذر یکی از ارقام کارلا از هندوستان وارد ایران شده و برای مصارف دارویی کشت شده است و می توان گفت تولید

خواص دارویی کارلا:

درمان کننده دیابت، کشنده باکتریها، ویروس ها، کشنده سلول های سرطانی، کشنده سلول های سرطان خون، پیشگیری از تومورها، کاهش دهنده ی قند خون، کاهش دهنده فشار خون، کاهش دهنده دمای بدن، کاهش دهنده ی کلسترول.
- مردم هند از این میوه ها به منظور درمان محلی و سنتی دیابت ها استفاده می کنند.

- در واقع این گیاه مخلوطی از فلاونوئیدها و آلکالوئیدها می باشد که سبب تولید انسولین بیشتر در لوزالمعده و نتیجتاً سبب کنترل قند خون در بیماران دیابتی می گردد.

عطاری خراسانی (تغذیه- طب - سلامتی )
---------
 

برخی موضوعات مشابه

بالا