- عضویت
- 2018/11/16
- ارسالی ها
- 4,075
- امتیاز واکنش
- 70,793
- امتیاز
- 1,076
- سن
- 21
وقتی به یک کشور خارجی سفر میکنید، احتمالا با میوههای جدید، با رنگها و شکلهای مختلفی مواجه میشوید که حتی نامشان را هم نمیتوانید تلفظ کنید. در اینجا با میوههای عجیب و هیجان انگیز آسیایی آشنا میشوید.
نونی
نونی میوه جنوب شرقی آسیاست که شاید ظاهر جذابی نداشته باشد، اما خواص درمانی زیادی دارد. آب نونی به حفاظت از آسیبهای ناشی از سکته مغزی میکند. همچنین پر از آنتی اکسیدان است و خواص ضدالتهابی و ضدباکتری دارد.
سانتول
این میوه فیلیپینی بسیار ترش و اسیدی و شبیه سیب است. دانهها و میوههای جوان را میتوان به کمپوت و مارمالاد تبدیل کرد. ریشههای این میوه را میتوان به عنوان نیروبخش استفاده کرد یا حتی به عنوان ضماد روی عفونت قارچی گذاشت.
یوزو
یوزو بیشتر در ژاپن یافت میشود و شبیه لیمو، اما بسیار ترش است. یوزو را معمولا خام نمیخورند، بلکه از پوست و آب آن در آشپزی استفاده میکنند. آب یوزو به طور سنتی برای تهیه سویا سس مرکبات استفاده میشود که برای ماریناد مرغ یا ماهی عالی است.
نونی
نونی میوه جنوب شرقی آسیاست که شاید ظاهر جذابی نداشته باشد، اما خواص درمانی زیادی دارد. آب نونی به حفاظت از آسیبهای ناشی از سکته مغزی میکند. همچنین پر از آنتی اکسیدان است و خواص ضدالتهابی و ضدباکتری دارد.
سانتول
این میوه فیلیپینی بسیار ترش و اسیدی و شبیه سیب است. دانهها و میوههای جوان را میتوان به کمپوت و مارمالاد تبدیل کرد. ریشههای این میوه را میتوان به عنوان نیروبخش استفاده کرد یا حتی به عنوان ضماد روی عفونت قارچی گذاشت.
یوزو
یوزو بیشتر در ژاپن یافت میشود و شبیه لیمو، اما بسیار ترش است. یوزو را معمولا خام نمیخورند، بلکه از پوست و آب آن در آشپزی استفاده میکنند. آب یوزو به طور سنتی برای تهیه سویا سس مرکبات استفاده میشود که برای ماریناد مرغ یا ماهی عالی است.