خانه‌داری نانی که در خانه می پزید، چطور ماندگاری بیشتری داشته باشد؟

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 212
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
نان خانگی بافت نرم و عطر و طعم دلچسبی دارد اما بی توجهی به اصول آن و نگهداری نادرستش،باعث بیات شدن نان می شود .
ترفندهایی برای نگهداری نان برای مدت طولانی تر
بوی نان پخته شده خانگی را در آشپزخانه دوست دارید ؟ پختن نان برای خودتان خیلی باارزش است و در دراز مدت هزینه کمتری دارد ، اما اگر هر روز این کار را مثل نانواها انجام دهید دشوارمی شود . پختن نان یک یا دو بار در هفته کافی است تا مطمئن شوید نان برای صبحانه، ناهار و شام دارید. چگونه نان خود را تازه نگه دارید ؟در اینجا 7 نکته در مورد این که چگونه نان را نرم و تازه نگه دارید آورده شده است.
source.gif


.jpg


برای نگهداری از نان چه روش هایی وجود دارد
7 نکته در مورد این که چگونه نان را نرم و تازه نگه دارید
محافظت در برابر هوا
توصیه اول - البته - اجازه ندهید نان در تماس با هوا قرار گیرد. اگر نمی خواهید نان بیات شود، آن را در کیسه کاغذی یا دستمال آشپزخانه بپیچید . کیسه های پلاستیکی نان را نرم ترنگه می دارد وباعث ایجاد کپک می شوند جا نانی های قدیمی را با حوله بپوشانید وداخل آن نان قرار دهید.

%D9%86%D8%A7%D9%86.jpg

چگونه از بیات شدن نان جلوگیری کنیم
فریز کردن نان یکی از بهترین روش های برای بالا بردن ماندگاری نان
فریز کردن
نان را در یخچال برای استفاده فعلی و در فریزر برای استفاده بعدی نگه دارید. نان یک هفته در یخچال خوب می ماند. ممکن است کمی بیات شود، اما هیچ وقت کپک نمیزند. اگر قبل از آن که منجمد شود آن را برش دهید، به راحتی می توانید آنچه را که نیاز دارید بردارید و بقیه نان را منجمد نگه دارید. برای گرم کردن آن بدون خشک کردن کامل، سطح نان را با آب مرطوب کرده وداخل فر با دمای 360 درجه فارنهایت ( 180 درجه سانتی گراد ) قرار دهید تا طعم نان تازه بگیرد.

اضافه کردن روغن ترد کننده
سعی کنید خمیر نان را با روغن تر کننده غنی کنید. خمیر غنی حاوی شیر، حتی تخم مرغ و مقداری شکر است به همین دلیل باعث می شود بیشتراز خمیر اولیه درست شده با آب، نمک، مخمر و آرد بماند . این یکی از بهترین راه ها برای تازه نگه داشتن نان است .البته، ترکیب نان را تغییر می دهد، اما نان بهتر باقی می ماند.

%D9%86%D8%A7%D9%86.jpg

روش نگهداری از نان خانگی
بهترین و عالی ترین روش ها برای نگهداری از نان خانگی
کره را روی نان بمالید
یکی از کارهای دیگر مالیدن کره روی نان وقتی که نان را از تنور بیرون می آورید است .
قرار دادن نصف سیب داخل باکس نان
این ترفند مادر بزرگانه مانع از خشک شدن سریع نان می شود. می توانید به جای سیب از شکر، یک تکه سیب زمینی و یا کرفس استفاده کنید.

%D9%86%D8%A7%D9%86.jpg

برای نگهداری نان برای مدت طولانی تر چه ترفندهایی وجود دارد
نان را پیشاپیش برش ندهید
اگر برای شام میهمان دارید، نان را از قبل برش ندهید، رطوبت موجود در نان از بین خواهد رفت و نان خشک می شود.

%D9%86%D8%A7%D9%86.jpg

برای ماندگاری نان چه کنیم
زمان تخمیر طولانی تر را امتحان کنید
یک ترفند دیگر استفاده از تخمیر طولانی تر و افزایش زمان تخمیر نان است. نان نه تنها طعم بهتری می گیرد بلکه تازه تر می ماند و دیرتر خراب می شود. برای انجام این کار ، تنها یک چهارم از مخمر که در دستور آمده است را اضافه کنید، و اجازه دهید 24 ساعت بماند - حتی می توانید آن را تا دو روز در یخچال بگذارید.
#نمناک
 

برخی موضوعات مشابه

بالا