همراه غذا نوشابه ننوشید

  • شروع کننده موضوع MILAD_A
  • بازدیدها 141
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

MILAD_A

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
27,940
امتیاز واکنش
17,247
امتیاز
995
محل سکونت
تجریش





he609.jpg
مصرف نوشابه، چه همراه غذا و چه به تنهایی مضر است، زیرا گاز، مواد رنگی، افزودنیها و قند موجود در نوشابه بر عملکرد دستگاه گوارش، تاثیری منفی دارند.تقریبا همه مواد و ترکیبات موجود در نوشابه مضر هستند و هیچ ماده مفیدی در آن وجود ندارد. نوشابههای بیرنگ هم اگرچه فاقد مواد رنگی هستند، ولی مصرف آن ها هم توصیه نمیشود.مصرف نوشابه با هدف هضم کردن غذا و یا به عنوان نوشیدنی همراه غذا به هیچ وجه توصیه نمیشود. دستگاه گوارش برای هضم غذا نیازی به نوشابه ندارد و نباید با هدف تسریع هضم غذا، نوشابه مصرف کرد. برخی افراد هم نوشابه را به عنوان یک نوشیدنی و برای خنک شدن بدن مصرف میکنند که به این افراد نیز توصیه میشود نوشیدنیهای سالم را جایگزین آن کنند.مواد غذایی پس از مصرف، در داخل معده از نظر دمایی تعدیل میشوند و به دمای مناسب برای هضم میرسند، این درحالی است که مصرف نوشیدنیهای سرد به همراه غذا، تعدیل حرارت مواد غذایی را مختل میکند که در نتیجه آن، هضم غذا با مشکل مواجه میشود.افرادی که با مشکل ترشح زیاد یا کم اسید معده مواجه هستند، باید با مراجعه به پزشک و درمان دارویی این مشکل را حل کنند و مصرف نوشابه نه تنها تاثیری در رفع این مشکل ندارد، بلکه میتواند عوارضی هم در پی داشته باشد.پس از مصرف غذاهای چرب، اگر نوشابه و یا هر مایع دیگری مصرف شود، موجب رقیق شدن اسیدهای گوارشی میشود و درنتیجه هضم غذا با مشکل مواجه خواهد شد.افرادی که از زخم معده و سوزش سر دل رنج می برند، باید از مصرف نوشابه های گازدار جدا خودداری کنند.هنگامی که شما در بطری یک نوشابه گازدار را باز می کنید، بلافاصله حباب ها و گازهای موجود در آن به بیرون جهیده و دیده می شوند. گاز این گونه محصولات به سبب وجود اسید فسفریک و دی اکسید کربن موجود در ترکیبات شان است که سبب اسیدی شدن این گونه مواد خوراکی نیز می گردد.PH نوشابه های گازدار بین 5/2 تا 5/3 است که موجب پدید آمدن محیطی اسیدی در معده می گردد. در دستگاه گوارشی بدن، فقط معده قادر به مقاومت در برابر چنین محیط اسیدی می باشد. اما دیگر اعضای سیستم گوارش مانند دهان، گلو و مری در پی مصرف نوشابه های گازدار، دچار اختلال می گردند، زیرا مخاط دهان، گلو و مری در برابر اسید، بسیار حساس و آسیب پذیر هستند.اسید فسفریک موجود در این نوشابه ها نیز در رقابت با اسید ترشح شده توسط دیواره ی معده، عملکرد صحیح معده را تحت تاثیر قرار می دهد. هنگامی که کار معده مختل می گردد، غذای مصرفی، هضم نشده باقی می ماند و سبب بروز سوء هاضمه و نفخ می شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا